Club Brugge – STVV: Krijgen we voor de derde keer op rij een 2-1 eindstand?

Club Brugge-Gent

Op speeldag 22 in de Jupiler Pro League nemen Club Brugge en STVV het tegen elkaar op.

Club Brugge mocht de eerste seizoenshelft als nummer twee afsluiten.

STVV vinden we na een mindere periode slechts op een dertiende plek in klassement terug.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST!

2-1

Sint-Truiden lijkt momenteel in een erg slechte periode te zitten.

Ze behaalden namelijk maar één overwinning in hun laatste vijf wedstrijden.

Toch moeten we dit met een korrel zout nemen, gezien ze met Union, Anderlecht een AA Gent het moest opnemen tegen drie sterke ploegen.

Desondanks konden ze wel tegen Union en AA Gent hun doelpunt meepikken. Het werd telkens 2-1 in het voordeel van de tegenstander.

Ook tegen Cercle Brugge, dat momenteel in een erg goede vorm zit, verloren ze met 2-1.

Dat Club Brugge deze match in principe moet winnen, daar bestaat weinig twijfel over.

We moeten al terugblikken naar 2015 om een onderlinge match te vinden die STVV won.

In hun laatste vier wedstrijden kon STVV wel drie keer de nul van het bord vegen tegen Club.

Ook alle drie deze wedstrijden eindigden steevast op 2-1.

Deze correcte uitslag kan je een odd van 10.00 (!) opleveren, maar wij kiezen toch voor de iets veiligere optie.

Club Brugge wint en beide teams scoren (notering van 2.95)

Eerste helft

Ook de winst van de eerste helft schrijven we aan Club Brugge toe.

Club heeft thuis namelijk amper 28 minuten nodig om een eerste keer raak te treffen.

STVV doet er buitenshuis 52 minuten over.

Terwijl Club al begint te scoren in de eerste helft, wordt STVV pas na de rust echt wakker.

Club Brugge wint de eerste helft (notering van 1.66)