Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Vergroot Anderlecht de miserie van Standard nog meer in de rivalenstrijd?

Anderlecht-Standard

Neen, het gaat niet bijster goed met Standard. De tijd dat ze een geweldige ploeg konden opstellen met Batshuayi en co, ligt toch al even achter ons.

De financiële malaise van de Luikenaars is meer dan ooit voelbaar op het veld. En net nu spelen ze tegen hun eeuwenoude rivaal: Royal Sporting Club Anderlecht.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze rivalenstrijd vind je hieronder.

Luikse crisis.  

Het draait eigenlijk al heel het seizoen vierkant bij Standard.

Aanvankelijk weten ze de magere resultaten aan voormalig coach Mbaye Leye, maar onder zijn opvolger Luka Elsner is het toch echt niet veel beter.

Bij Anderlecht zien we het omgekeerde: de Brusselaars zijn sinds eind november helemaal op dreef en wonnen zeven van hun laatste acht partijen.

Enkel Club Brugge kon hen in het slot van die match punten afsnoepen.

Standard doet het de laatste jaren ook niet echt goed tegen paars-wit, ze konden al zes duels niet meer winnen van hun rivaal.

RSCA op voorsprong aan de rust en wint (notering van 2.25)

 

Ketchupfles.

Doelpunten maken, daar mankeerde het Anderlecht toch vaak aan volgens hun coach Vincent Kompany. De efficiëntie was vaak niet was ze moest zijn.

Maar daar is toch serieus wat verandering in gekomen de laatste tijd… Sinds ene Lior Refaelov in de ploeg is gekomen, komen de doelpunten zowat van overal.

De statistieken zijn ondertussen behoorlijk indrukwekkend: Anderlecht scoorde nu al acht wedstrijden op rij minstens twee doelpunten.

Het kans zelfs nog straffer, in zes van die acht matchen maakten ze er minstens drie.

De Rouches moeten dus serieus gaan opletten, want ze verloren vijf van de recentste zeven duels.

Anderlecht scoort minstens drie keer (notering van 2.45)

 

Must See

More in Jupiler Pro League