Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Brengt OH Leuven Antwerp in vieze papieren in de strijd om de Champions’ play-offs?

OH Leuven-Antwerp

We kunnen ons de spanning bij de eerste vijf ploegen in het klassement van de Jupiler Pro League amper voorstellen.

Of toch zeker bij Antwerp, Gent en Anderlecht. Die eerste sleept zich namelijk naar het einde van de reguliere competitie en is nog lang niet zeker van een plaatsje in de top vier.

En net nu moeten ze op bezoek bij hun zwarte beest, Oud-Heverlee Leuven.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Lastige klant.

Bij Antwerp zagen ze Anderlecht en – vooral – Gent met rasse schreden naderen in het klassement de laatste maanden. Ondertussen is het verschil met beide ploegen amper één punt. Alles kan dus nog.

Maar dan moeten ze wel voorbij OHL, en dat is voor The Great Old geen gemakkelijke opgave… De laatste keer dat Antwerp won aan Den Dreef was in 2008.

Daarna volgden twee overwinningen van de Leuvenaren en vier gelijke spelen.

Bovendien doet Antwerp het de laatste tijd niet goed in uitwedstrijden, zowel op het veld Anderlecht als Club Brugge werd kansloos verloren.

OHL verloor maar één van de recentste zes thuismatchen, graaide een puntje mee op de Bosuil én heeft nog een waterkansje op de Europe play-offs.

OH Leuven wint of gelijkspel (notering van 1.86)

 

Michael Frey.

Dat Antwerp überhaupt nog in de race voor de top vier zit, heeft het grotendeels te danken aan een Zwitser.

Michael Frey kwam vorige zomer over van Fenerbahçe met een loodzware opdracht: de schoenen vullen van de vertrokken Dieumerci Mbokani.

Maar na 32 speeldagen kunnen we concluderen dat hij al slaagde met grote onderscheiding.

De bonkige spits was de laatste maanden  – en eigenlijk al heel het seizoen – meermaals van goudwaarde voor zijn team. De teller staat ondertussen al op 22 treffers en daarmee moet hij enkel Deniz Undav laten voorgaan.

Tegen OH Leuven – waar hij ook al in de heenronde wist tegen te scoren – doet hij er daar ongetwijfeld graag enkele bij.

Michael Frey (notering van 1.80)

 

Must See

More in Jupiler Pro League