Verbind je met ons

HomePremier League

Blijft Arsenal Manchester City onder druk zetten met een zege tegen Brighton?

Arsenal Brighton betting tips betfirst

Nog slechts drie speeldagen scheiden ons in de Premier League van wijsheid. Op speeldag 35 neemt Arsenal het zondag om 17u30 op tegen Brighton. The Gunners moeten winnen om druk te blijven zetten op leider Manchester City.

Slaagt Arsenal daar ook in?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Arsenal-Brighton vind je hieronder.

Gewond Brighton

Met Arsenal en Brighton staan zondag twee van de grootste revelaties in de Premier League tegenover elkaar. Het nummer twee tegen zeven.

Lange tijd leken de mannen van Arteta op weg naar de titel, maar een matige maand februari zorgde ervoor dat Manchester City inmiddels koploper is.

Je moet het ze echter wel nageven: na die tegenslagen hebben ze goed gereageerd. Zo pakten ze een bijzonder knappe driepunter in Newcastle vorig weekend.

Vooral in eigen huis is Arsenal zeer sterk: ze wonnen er dertien van hun zeventien partijen. Van hun laatste zes wonnen ze er vijf.

Aan de andere kant staat een Brighton dat wat meer aan het kwakkelen is. The Seagulls bleven in twee van hun laatste drie uitmatchen met lege handen achter.

Bovendien kregen Kaoru Mitoma en co een bijzonder stevige tik van Everton op de vorige speeldag (1-5 verlies). Kan Arsenal hiervan profiteren?

Arsenal wint (notering van 1.80)

 

Noorwegen boven

De Premier League wordt dit seizoen zowat overgenomen door twee voetballers uit Noorwegen. Twee gigantische talenten.

Uiteraard gaat ene Erling Haaland bijna met alle aandacht lopen, maar in zijn schaduw is landgenoot Martin Ødegaard aan een geweldig seizoen bezig.

De aanvallende middenvelder is als kapitein meer dan ooit de drijvende kracht achter de Londenaren. Hij spreekt niet enkel verbaal, maar ook met de voetjes.

Ødegaard – die in de Eredivisie ooit verweten werd niet efficiënt genoeg te zijn – kan heel mooie statistieken voorleggen: vijftien treffers en acht assists.

Vooral de laatste weken toont Ødegaard dat hij met zijn fantastische linker heel wat schade kan aanrichten.

In zijn laatste vijf matchen was hij goed voor vijf goals. Een man in vorm, dus… In de recentste twee thuismatchen trof hij telkens raak.

Martin Ødegaard scoort (notering van 2.90)

 

Must See

More in Premier League