Verbind je met ons

HomeChampions League

Schiet Romelu Lukaku zijn Inter voorbij AC Milan naar de Champions League-finale?

Inter Milan AS Roma betting tips betfirst

Vorige week kregen we vanaf de eerste minuut meteen spektakel in de Milanese derby.

Na nog geen tien minuten stond Inter Milan al 0-2 voor en die voorsprong gaven ze niet meer uit handen.

Kan de Nerazzurri die goede prestatie belonen met een plaatsje in de finale of zorgt AC Milan voor een heuse comeback?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Inter Milan – AC Milan vind je hieronder.

Klaar voor glorie?

De laatste weken is Romelu Lukaku aan het groeien naar zijn beste vorm en dat merken ze ook bij Inter Milan.

Afgelopen weekend was Big Rom opnieuw goed voor twee doelpunten in een 4-2 overwinning tegen Sassuolo.

Op die manier trof de Rode Duivel in de laatste vier wedstrijden maar liefst vijf keer raak en bovendien gaf hij ook nog eens drie assists.

In de heenwedstrijd vorige week mocht het nummer 90 van Inter Milan slechts twintig minuten meevoetballen.

Ondanks zijn blessure aan het begin van het seizoen speelde de huurling van Chelsea toch al zes matchen op het kampioenenbal.

Daarin maakte hij drie doelpunten en twee daarvan vielen in eigen huis.

Wij verwachten dat Romelu Lukaku dinsdagavond wel aan de aftrap zal staan en dat hij zo de kans krijgt om zijn vierde goal in de Champions League te maken dit seizoen.

Als de Rode Duivel in San Siro de weg naar het doel weet te vinden en voor de eerste keer dit seizoen scoort tegen de buren, dan profiteer jij van de boosted odd!

Romelu Lukaku scoort (boosted odd van 3.75)

Bij de keel grijpen

Afgelopen woensdag verraste Inter Milan de buren door meteen na de aftrap aanvallend voetbal te brengen en ze onder druk te zetten.

Zoals gezegd resulteerde dat in twee snelle doelpunten en een goede uitgangspositie voor de terugwedstrijd.

Uiteindelijk was het niet meteen een verrassing dat de blauwe uit Milaan aan het langste eind trokken.

Hun laatste nederlaag dateert namelijk al van midden april. Ondertussen zijn de troepen van Simone Inzaghi acht wedstrijden ongeslagen.

Daarin zit onder meer een gelijkspel tegen Benfica, maar ook overwinningen tegen Juventus, AS Roma, Lazio en AC Milan.

En het zijn die laatste dat na de nederlaag van woensdag ook afgelopen weekend opnieuw verloor.

Met 2-0 gingen ze onderuit op het veld van Spezia.

De Nerazzurri loopt dan weer over van vertrouwen en zal er dan ook alles aandoen om die finale te bereiken.

Doordat ze de heenwedstrijd met 0-2 naar zich toetrekken hebben ze zelfs al genoeg aan een gelijkspel.

Voor ons lijkt het behalen van de finale voor Romelu Lukaku en co geen onmogelijke opdracht.

Zelfs als ze gelijk zouden spelen dan wordt jouw inzet gewoon terugbetaald!

Inter Milan wint, terugbetaald bij gelijkspel (notering van 1.50)