Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Speelt Club Brugge stoorzender in de titelrace van rivaal Antwerp?

Antwerp Club Brugge betting tips betfirst

De jacht naar de titel is voor Antwerp meer dan ooit geopend. Voor het eerst sinds oktober greep The Great Old vorig weekend de eerste plaats. Op speeldag drie van de Champions’ play-offs krijgen ze, zondag om 13u30, de grote rivaal over de vloer: Club Brugge.

Gooit Club Brugge roet in het Antwerps eten?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Antwerp-Club Brugge vind je hieronder.

Zwart Brugs beest

Meer dan ooit is Antwerp momenteel titelfavoriet nummer één. The Great Old legde vorig weekend Genk over de knie en deed zo haasje-over in de stand.

Met nog vier speeldagen voor de boeg, hebben de mannen van Mark van Bommel alles in eigen handen. Te beginnen op zondag, thuis tegen Club Brugge.

Een makkelijke prooi zou je denken, want Club begon de Champions’ play-offs met een triestige nul op zes. Maar niets is minder waar.

De motivatie om grote rivaal van de titel te houden, zal bij blauw-zwart ongelooflijk groot zijn. De gelatenheid van tegen Union blijft ongetwijfeld achterwege.

Bovendien is Club de laatste jaren wel wat uitgegroeid tot het zwarte beest van Antwerp. Sinds hun promotie naar 1A kon rood-wit welgeteld één keer winnen van Club in eigen huis.

Die laatste thuiszege dateert nu al van 2019. Antwerp kon al acht matchen op rij niet meer winnen van de Bruggelingen. Zondag opnieuw?

Club Brugge wint of gelijkspel (notering van 1.95)

 

Gesloten wedstrijden

Dergelijke topwedstrijden in de Champions’ play-offs zijn zelden te voorspellen, maar één ding denken we al te weten: het wordt een zéér intense wedstrijd, zonder al te veel kansen.

Dat is de laatste jaren gewoon al zo vaak het geval geweest. Beide ploegen gunnen elkaar het licht in de ogen niet en strijden om elke morzel grond.

Dat leidt helaas al te vaak tot non-wedstrijden. Denk maar aan de vorige editie van Antwerp-Club Brugge, in de reguliere competitie.

Zonder enige twijfel één van de slechtste toppers van de afgelopen jaren. In totaal werd er toen in 90 minuten amper elf keer naar doel getrapt, waarvan slechts drie tussen de palen.

Ze waren trouwens niet aan hun proefstuk toe. In zes van de recentste acht matchen op de Bosuil tussen beide teams zagen we maximaal twee treffers.

Iets zegt ons dat het zondag opnieuw een duel op leven en dood wordt en we weinig goals zullen zien.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.00)

 

Must See

More in Jupiler Pro League