Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Beukt Engeland de poort richting de achtste finales open tegen rivaal Schotland?

Van een voetbalrivaliteit gesproken… Vrijdag om 21:00 uur bekampen Engeland en Schotland elkaar op Wembley in de 115e (!) editie van dit duel. Daarmee is het nog steeds de oudste internationale wedstrijd ter wereld.

We verwachten opnieuw een heuse strijd tussen twee concurrenten, waarbij David (Schotland) maar al te graag zou winnen van Goliath. Een wedstrijd om naar uit te kijken dus.

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden. De beste tips om te wedden vind je hieronder bij betFIRST!

Gesloten wedstrijd

Schotland wil Engeland maar al te graag een hak zetten in hun jacht op eindwinst op het EK. Het belooft een felle ontmoeting te worden tussen twee oude rivalen en dus verwachten we een gesloten wedstrijd met weinig doelpunten. Bij de laatste zeventien wedstrijden tussen hen vielen er ook maar drie keer vier doelpunten of meer.

De Gouden Generatie tegenhouden wordt echter lastig voor Schotland: de Schotten gaven in hun eerste wedstrijd blijk van een matige vorm en Engeland won al zeven wedstrijden op een rij.

Engeland wint en minder dan vier goals in dit duel (notering van 1.83)

 

Neemt Harry Kane revanche?

De Schotse verdedigers gaven tegen Tsjechië niet de allerbeste indruk en vrijdag staan ze tegenover één van de beste spitsen ter wereld: Harry Kane. De Tottenham-spits maakte geen al te beste beurt tegen Kroatië en zal tegen de Schotten ongetwijfeld uit zijn op revanche. Dat Kane graag scoort op een groot toernooi, dat wisten we al: Kane werd topschutter op het WK 2018 met zes doelpunten. HurriKane raasde ook als een orkaan door de Premier League en liet 23 goals en 14 assists optekenen. Prikt hij tegen Schotland z’n eerste van het EK binnen?

Harry Kane scoort tegen Schotland (notering van 1.80)

Must See

More in Euro 2020