Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Anderlecht wil goede vorm doortrekken met overwinning tegen Cercle Brugge

Op de vierde speeldag van de Jupiler Pro League staat onder meer Cercle Brugge tegen Anderlecht op het programma. Cercle behaalde vorige week nog een gelijkspel tegen stadsrivaal Club Brugge. Paars-Wit is dus gewaarschuwd.

Wie wint deze wedstrijd tussen Cercle Brugge en Anderlecht? Aftrap om 18u30. Bij betFIRST vind je alvast de beste tips en de meeste interessante noteringen om te wedden op deze wedstrijd.

Goed gevoel

Bij Anderlecht beginnen ze met een goed gevoel aan de wedstrijd tegen Cercle Brugge. In de reguliere competitie werd RFC Seraing met 3-0 opzij gezet en op het Europese toneel versloeg Paars-Wit tegenstander Laçi. Dankzij die overwinning heeft Anderlecht zich geplaatst voor de laatste voorronde van de Conference League.

Cercle Brugge mag overigens ook tevreden zijn met een 1-1 tegen de buren van Club Brugge. Maar dat wil natuurlijk ook zeggen dat Anderlecht hen niet zal onderschatten. Een gewaarschuwd man is er namelijk twee waard.

Anderlecht wint (notering van 2.00)

Trefzeker

Zowel Cercle Brugge als Anderlecht scoorden minstens één keer in elke gespeelde wedstrijd. Cercle deed dat telkens één keer tegen Beerschot, OH Leuven en Club Brugge. Anderlecht scoorde één keer tegen Union, één keer tegen KAS Eupen en driemaal tegen Seraing. Het ziet er dus naar uit dat we ook in Cercle Brugge tegen Anderlecht doelpunten zullen zien.

Beide teams scoren (notering van 1.86)

Eerste doelpunt

In de momenteel drie gespeelde wedstrijden was Anderlecht tweemaal de eerste ploeg die scoorde, terwijl Cercle – op de overwinning tegen Beerschot na – twee maal pas laat kon gelijkmaken. Tegen OH Leuven scoorde Waldo Rubio in de 73e minuut. Vorige week zette diezelfde Rubio de bordjes pas gelijk in de 91e minuut.

Anderlecht scoort als eerste (notering van 1.76)