Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Standard zint op revanche tegen rode lantaarn Beerschot

Beerschot en Standard nemen het zondagnamiddag tegen elkaar op tijdens de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. Geen van beide ploegen kende een goede seizoenstart. Standard staat op een dertiende plaats met vier punten. Beerschot is de rode lantaarn met amper één gewonnen puntje.

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Standard wil revanche

Standard kreeg vorig weekend een serieuze pandoering om de oren. In eigen huis kwam Antwerp met maar liefst 5-2 winnen. Alle Antwerpse doelpunten stonden bovendien op naam van Michael Frey. Bij Standard zinnen ze dus op revanche.

Beerschot lijkt daarvoor de ideale tegenstander te zijn. De Kielse ratten zitten momenteel in een heel erg slecht vorm met amper één gewonnen punt tegen AA Gent dit seizoen. Als de mannen uit Luik terug wat vertrouwen willen tanken is dit een heel goed moment.

Standard wint (notering van 2.05)

 

Doelpunten

De neutrale voetbalfan die naar de wedstrijden van Beerschot en Standard gekeken heeft, is alvast wel verwend geweest. In een totaal van zes wedstrijden waren er maar liefst twintig doelpunten te bewonderen. Goed voor een gemiddelde van drie goals per wedstrijd. Als beide clubs op dit elan doorgaan, mogen we ook zondagnamiddag op enkele doelpunten rekenen.

Er worden meer dan 2.5 doelpunten gescoord (notering van 1.76)

 

 

 

 

Must See

More in Jupiler Pro League