Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Krijgen we een spektakelvolle tweede helft in Zulte Waregem tegen Club Brugge?

Club Brugge en Zulte Waregem strijden zondagavond om de laatste drie punten van speeldag vier in de Jupiler Pro League. Aftrap om 21u00 in het Regenboogstadion in Waregem. Kampioen Club Brugge moet zich gaan bewijzen na een zwakke seizoenstart. Of is het Essevee dat voor de verrassing zorgt?

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Club Brugge op scherp

Bij Club Brugge lijkt de motor nog een beetje aan het sputteren te zijn. De huidige JPL-kampioen kon dit seizoen nog maar één keer winnen. Een zuinige 0-1 overwinning tegen Union. Na het gelijkspel van vorige week tegen stadrivaal Cercle Brugge zal Philippe Clement zijn troepen op scherp zetten om de drie punten tegen Zulte Waregem veilig te stellen en opnieuw in het klassement te klimmen. Momenteel staat Club namelijk op een schamele zesde plaats.

Club Brugge wint (notering van 1.45)

Doelpunten in de tweede heft

Zowel Club Brugge als Zulte Waregem lijken vooral pas wakker te schieten in de tweede helft. Van de vier goals die Club scoorde, stonden er drie pas na de eerste helft op het bord. De goal van Charles De Ketelaere werd zelfs pas binnengetrapt in de 103e minuut.

Ook bij Essevee zien we hetzelfde fenomeen. Van de vijf goals in totaal, vielen er vier in de tweede helft. De meest interessante helft in Zulte Waregem-Club Brugge zal dus ongetwijfeld de tweede zijn.

Meest aantal goals in de 2e helft (notering van 2.05)