Verbind je met ons

HomeVoetbal

Alles of niets voor Jonge Duivels tegen Spaanse ‘oudjes’

Na de nederlaag van de Jonge Duivels tegen Polen kwam de gezaghebbende krant Gazzetta dello Sport tot de vaststelling dat België niet langer het land is dat bulkt van het talent. En wie durft de Italianen tegen te spreken na het fiasco tegen Polen?

Johan Walem zal zijn verdediging – zoals gevreesd de achilleshiel van de ploeg, – moeten oplappen. En hij zal zijn jongens wellicht inpeperen dat ze efficiënter moeten omspringen met de kansen en het balbezit. Als België net zoveel doelpogingen afdwingt als tegen Polen (18 stuks) dan zit een treffer er zeker in.

Spanje is hoe dan ook favoriet. Indien sterkhouders Fabián Ruiz (Napoli), Daniel Ceballos (Real Madrid), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad) en Borja Mayoral (Levante) er een beetje zin in hebben, zal België vooral achter een ongrijpbare bal moeten lopen. De Spanjaarden zakten met een redelijk oude ploeg af naar het EK – op derde doelman Dani Martin na, zijn alle spelers 21 jaar of ouder – en kennen dus de kneepjes van het vak. Wie woensdag verliest, heeft sowieso een mirakel én de medewerking van Italië nodig om de tweede ronde te halen.

Spanje wint @ 1.62
Spanje wint & beide teams scoren @ 2.70

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Voetbal