Verbind je met ons

HomePremier League

Zorgt West Ham er voor dat Chelsea voor de tweede speeldag op rij niet wint?

West Ham supporters

Op speeldag twee van de Premier League staat er opnieuw een Londense derby op de planning: West Ham krijgt zondag om 17u30 het bezoek van Chelsea.

Wie pakt zijn eerste driepunter van het seizoen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op West Ham-Chelsea vind je hieronder.

Moeilijk te kloppen

Ook in de zomermercato staat er geen maat op de koopwoede van Chelsea. Met de komst van Roméo Lavia staat de teller al op acht nieuwe spelers, voor een prijskaartje van meer dan €300 miljoen.

Het moet echter gezegd: ze zijn met de grove borstel door de selectie gegaan en hebben ook voor datzelfde bedrag aan spelersmateriaal verkocht.

De investeringen van het laatste jaar wierpen op speeldag één nog geen vruchten af. The Blues speelden bijwijlen sterk, maar moesten tevreden zijn met een 1-1 gelijkspel tegen Liverpool.

Op speeldag twee krijgen ze de altijd beladen Londense derby tegen West Ham voor de kiezen. Geen pretje, als we de resultaten van de laatste jaren erbij halen.

Sinds 2015 kon Chelsea amper twee keer met de zege gaan lopen bij West Ham. Twee driepunters op negen partijen dus. Een dikke buis heet dat.

Tegen Chelsea zijn de Hammers altijd extra geprikkeld. De recentste twee matchen eindigen op 1-1 en 3-2 voor West Ham. Een makkelijk uitje wordt het niet.

West Ham wint of gelijkspel (notering van 1.95)

 

Altijd weer Jarrod Bowen

Terwijl Chelsea de ene speler na de andere voorstelt, blijft het bij West Ham deze zomer bijzonder rustig.

De mannen van David Moyes verloren sterkhouder Declan Rice en haalden met dat geld Edson Alvarez en James Ward-Prowse.

De Conference League-winst zorgde voor rust in de tent, na een bijzonder pover seizoen in de Premier League.

Beter doen dan hun veertiende plaats moet wel lukken. Voor de doelpunten rekenen ze ook dit seizoen opnieuw op Jarrod Bowen.

De Engelsman heeft geen topseizoen achter de rug, maar scoorde wel de winning goal in de Conference League-finale.

Bowen groeit bovendien toe naar zijn beste vorm: zijn drie goals en assists in de voorbereiding deden het beste vermoeden. En dat bleek ook op speeldag één…

Bowen trof op het veld van Bournemouth meteen raak en daarmee lijkt de toon gezet. Wordt Bowen – net als in 2021 – de boeman van Chelsea? Een odd van 5.50 is het proberen waard!

Jarrod Bowen wint (notering van 5.50)

 

Must See

More in Premier League