Verbind je met ons

HomePremier League

Zorgt Sean Dyche meteen voor een stunt met Everton tegen leider Arsenal?

Arsenal Brighton betting tips betfirst

Arsenal is dit seizoen echt on fire in de Premier League. Hun ‘road to the title’ zetten ze dit weekend voort op Goodison Park, waar Everton met nieuwe coach Sean Dyche op hen wacht. Afspraak zaterdag om 13u30.

Een ploeg in vorm tegen een ploeg uit vorm, wat moeten we daarvan denken?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Everton-Arsenal vind je hieronder.

Everton away, altijd lastig?

Everton is eigenlijk al jaren in hetzelfde bedje ziek. De slechte transferpolitiek leidt dit jaar meer dan ooit tot catastrofale resultaten.

Exit Frank Lampard, dus. Zo zien we een oude bekende terug in de Premier League. Sean Dyche neemt de fakkel over.

En we weten waarvoor de Engelsman gekend staat… Kick and rush van de bovenste plank. Althans, dat is wat we jarenlang bij Burnley zagen.

Het eerste wat Dyche zal doen, is de organisatie op punt stellen. Met Coady en Tarkowski heeft hij alleszins ervaren pionnen achterin staan.

Wij voorspellen een lastige match voor Arsenal, dat sowieso niet graag op Goodison Park speelt. Van de laatste zes duels wonnen ze er maar ééntje.

Everton wint of gelijkspel (notering van 3.00)

 

Nketiah, dé man in vorm

Veel fans schoven enkele weken geleden heel nerveus op hun stoel toen ze zagen dat Gabriel Jesus – belangrijke schakel – maanden geblesseerd uitviel.

Zou de ploeg dan in elkaar stuiken, was de veelgestelde vraag. Het antwoord was overduidelijk: neen. Enter, Eddie Nketiah.

De topschutter aller tijden van de Engelse U21 leek een eeuwige belofte te blijven, maar manifesteerde zich meteen toen hij de kans kreeg.

In zijn eerste twee matchen na de Wereldbeker was hij meteen trefzeker, waardoor de twijfels waren weggespeeld en het vertrouwen groeide.

Nketiah is ondertussen uitgegroeid tot een sterkhouder en te duchten concurrent voor Jesus. Hij scoorde zes keer in de laatste zeven matchen.

Treft hij zondag alweer raak? Een odd van 2.70 is zeker het proberen waard.

Eddie Nketiah scoort (notering van 2.70)

 

Must See

More in Premier League