Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Antwerp voor het eerst sinds 2019 nog eens in eigen huis winnen van Club Brugge?

Antwerp Club Brugge betting tips betfirst

Speeldag 24 in de Jupiler Pro League schotelt ons zondag om 13u30 een rasechte topaffiche voor: Club Brugge neemt het op de Bosuil op tegen grote rivaal Antwerp. Een match waar we massaal naar uitkijken.

Club Brugge lijkt momenteel een gewond dier. Het moment om toe te slaan voor Antwerp…

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Antwerp-Club Brugge vind je hieronder.

Vierkanter dan vierkant

Het is vooralsnog geen prettig jaar voor iedereen die Club Brugge een warm hart toedraagt. Los van de Champions League-campagne was het vooral kommer en kwel.

Ook nieuwe coach Scott Parker heeft het lastig om het roer om te gooien en zijn ploeg aan het voetballen te brengen.

Tegen Zulte Waregem won Club nog wel eens, maar de manier waarop was bijwijlen schrijnend om zien.

Dat staat in schril contrast met de manier waarop Antwerp loopt te voetballen. De mannen van van Bommel wonnen op de Bosuil negen van de elf wedstrijden.

Voor The Great Old lijkt het het ideale moment om toe te slaan en voor het eerst sinds 2019 nog eens thuis te winnen van de rivaal.

Antwerp wint (notering van 2.65)

 

Pittige match voetbal

Wedstrijden tussen Club Brugge en Antwerp – en dan vooral in Antwerpen – staat sinds jaar en dag synoniem voor vechtlust en strijd.

We moeten eerlijk zijn: mooi voetbal zagen we de laatste jaren niet als zij tegen elkaar speelden. De marges waren ook vaak klein.

Dat zal zondag niet anders zijn. We verwachten hard tegen onzacht. Helaas wil dat ook zeggen dat er niet veel goals vallen.

De 1-3 kampioenenwedstrijd van vorig seizoen was eerder uitzonderlijk, want in vijf van de zes matchen daarvoor zagen we maximaal twee goals vallen.

Iets zegt ons dat er ook zondag niet erg veel doelpunten zullen vallen.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 1.95)

 

Must See

More in Jupiler Pro League