Verbind je met ons

HomePremier League

Zien we alweer een 0-0 in de topper tussen Liverpool en Manchester United?

Liverpool Arsenal United betting tips betFIRST

De grootste knalaffiche van dit voetbalweekend is zonder enige twijfel deze tussen Liverpool en Manchester United, de twee meest gelauwerde Engelse voetbalclubs en eeuwenoude rivalen. Zet je maar schrap, zondag om 17u30 op Anfield.

Wat krijgen we deze keer te zien in The Hate Game?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Liverpool-Manchester United vind je hieronder.

Vaak voorkomende uitslag

Zowel voor Liverpool als Manchester United is het al een raar seizoen geweest. Man Utd begon rampzalig, maar kwam stilaan op kruissnelheid.

Bij Liverpool zijn ze dit seizoen nog niet eens op die kruissnelheid geraakt. Al lijkt er wel serieus beterschap de laatste tijd.

The Reds hielden nu al vier Premier League-matchen op rij de nul. Bij The Mancunians zagen we hetzelfde in de laatste twee duels.

Twee defensies die terug op niveau zijn. Dat ademt 0-0, toch? Zeker als je weet dat dat de uitslag was in drie van de recentste zes edities.

Bovendien speelde Liverpool in hun laatste topmatch – tegen Chelsea – ook al 0-0. Zeker een gokje waard!

Correcte score: 0-0 (notering van 17.00)

 

Mooo Salah, Mooo Salah

Sinds jaar en dag is Mohamed Salah het absolute speerpunt van de Liverpool-aanval. Zes jaar na zijn komst is dat nog steeds zo.

Ook al loopt het dit seizoen een pak lastiger dan voorheen, hij liet toch alweer negentien doelpunten in alle competities optekenen.

De connectie met Darwin Nuñez loopt steeds beter en de vorm komt stilletjes aan terug. In zijn laatste zeven matchen was hij goed voor drie goals en vier assists.

Midweeks deed hij nog de netten trillen tegen Wolverhampton. Zondag komt Manchester United over de vloer en dat is – samen met Man City en Spurs – zijn favoriete slachtoffer.

Hij speelde elf keer tegen Man Utd en scoorde daarin tien doelpunten. In zijn laatste vijf confrontaties trof hij zeven keer raak.

Mohamed Salah scoort (notering van 2.80)

 

Must See

More in Premier League