Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

KAA Gent-Anderlecht mondt erg vaak uit in spektakelarme duels, deze keer opnieuw?

KAA Gent Union betting tips betFIRST

KAA Gent-Anderlecht is de absolute kaskraker op speeldag 28 in de Jupiler Pro League. Beide topclubs kijken elkaar zondag om 18u30 in de ogen in de Ghelamco Arena.

Beide ploegen vechten respectievelijk om een plek in PO1 en PO2 en moeten eigenlijk winnen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op KAA Gent-Anderlecht vind je hieronder.

Matig in topmatchen

Zowel KAA Gent als Anderlecht spelen eigenlijk een heel wisselvallig seizoen en hebben het moeilijk om reeksen neer te zetten.

Onder nieuwe coach Brian Riemer lijkt er bij paars-wit echter wel wat progressie in het spelpeil te zitten. Ze verloren al zes matchen op rij niet meer.

Verrassend genoeg zijn ze vooral in uitmatchen moeilijk te bekampen. Het laatste verlies was die forfaitnederlaag tegen Standard, in oktober.

Zowel op Antwerp als Club Brugge gingen ze een puntje wegkapen. En dat terwijl Gent het in topmatchen heel lastig heeft.

Van de tien topmatchen dit seizoen – tegen Genk, Standard, Anderlecht, Club Brugge, Union en Antwerp – konden de Buffalo’s er amper twee winnen.

RSCA wint of gelijkspel (notering van 1.76)

 

Armoedige uitslagen

Zowel Anderlecht als Gent zijn dit seizoen wat in hetzelfde bedje ziek: ze komen zo moeilijk tot scoren.

Ter vergelijking: Westerlo scoorde zeven goals meer dan Gent en dertien meer dan Anderlecht. Om maar te zeggen…

De uitwedstrijden van paars-wit waren de laatste weken allesbehalve spektakelrijk. Enkele recente uitslagen: 0-0, 0-1, 1-1, 0-1.

Bij de laatste vijf thuismatchen van Gent zaten er overigens ook al twee 0-0’s. Daarenboven leert de geschiedenis ons dat we niet moeten hopen op veel goals.

Slechts in één van de afgelopen acht edities van KAA Gent-Anderlecht zagen we meer dan twee keer de netten trillen.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 1.90)

 

Must See

More in Jupiler Pro League