Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wordt Standard Luik in de eerste helft al bij de keel gegrepen door KAA Gent?

Standard

De positie van coach Luka Elsner staat hevig ter discussie na de mindere prestaties van Standard Luik. Een goed spelend KAA Gent over de vloer krijgen, is dan niet meteen wat je nodig hebt. In Sclessin gaat KAA Gent zondag om 18h30 op zoek naar hun vierde overwinning op rij.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST!

Gretig KAA Gent

De laatste weken doen de Buffalo’s het enorm goed. Er werd gewonnen tegen Club Brugge en Eupen en ook Seraing ging woensdagavond makkelijk voor de bijl. In die drie wedstrijden was steeds hetzelfde patroon te zien. KAA Gent dat uitstekend aan de wedstrijd begint, snel op voorsprong komt en gedurende de hele eerste helft de nul weet te houden.

Bij de Rouches zien we net het tegenovergestelde beeld. In hun laatste vier wedstrijden konden zij maar één doelpunt maken in de eerste helft en werd er minstens één doelpunt geslikt in de eerste 45 minuten. Als we beide patronen naast elkaar leggen dan lijkt het voor ons niet onwaarschijnlijk als zondag de eerste helft winnend afgesloten wordt door de ploeg van Hein Vanhaezebrouck.

KAA Gent sluit de eerste helft winnend af (notering van 2.30)

 

Tien keer de nul

Sinds de wedstrijd op Club Brugge krijgt Davy Roef de voorkeur op Sinan Bolat bij KAA Gent. Ondertussen speelde Davy Roef al drie wedstrijden achter elkaar en hij slaagde erin om tweemaal de nul te behouden. Met de teruggekeerde Michael Ngadeu is er terug stabiliteit achterin.

Met tien clean sheets en nog maar 27 tegendoelpunten hebben de Oost-Vlamingen de op een na beste defensie in de Jupiler Pro League. Aan de overkant heb je Standard Luik die met 29 gemaakte doelpunten de vierde slechtste van de klas zijn.

Afgelopen twee weken wist de club van Luka Elsner geen doelpunt te maken en of dat gaat lukken tegen het stevige blok van KAA Gent is nog maar de vraag. Voor de Buffalo’s lijkt de weg naar een elfde clean sheet in ieder geval open te liggen.

KAA Gent houdt zijn net schoon (notering van 2.35)

Must See

More in Jupiler Pro League