Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wordt Club Brugge-Union alweer een duel zonder al te veel doelpunten?

les spectateurs du Club Brugge

De eindsprint in de Jupiler Pro League is officieel ingezet. Nog vijf matchen te spelen, die zullen beslissen over het klassement. Zaterdag om 18u15 trappen Club Brugge en Union in het Jan Breydelstadion speeldag twee in de Champions’ play-offs op gang.

Wie van de twee recht de rug na verlies op speeldag één?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-Union vind je hieronder.

Weinig goals

Wie zaterdag naar Brugge afzakt in de hoop dat hij/zij een doelpuntenfestival zal bijwonen, zou wel eens van een kale reis thuis kunnen komen.

Sinds de promotie van Union zijn matchen tussen de Bruggelingen en de Brusselaars telkens bijzonder spannend geweest. Het verschil was nooit groot.

Dat zorgt er echter heel vaak voor dat er niet veel goals vallen in deze confrontatie. In de laatste zes duels noteerden we amper tien doelpunten.

Slechts in één van die zes partijen werd er meer dan twee keer gescoord. In Brugge vielen er zelfs geen enkele keer meer dan twee goals te zien.

Daarbij komt nog volgend feitje: in de thuismatchen van Club Brugge tegen topclubs Union, Standard, Gent, Anderlecht en Antwerp zagen we nooit meer dan twee goals.

Wij denken dat er maximaal twee goals vallen zaterdag.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.10)

 

Sterk in eigen huis

Union heeft de Belgische voetbalwereld de afgelopen twee seizoenen met verstomming geslagen met hun prestaties. Ze legden zowat iedereen over de knie.

Behalve… Club Brugge! De Bruggelingen lijken het zwarte beest van Union: ze werden in zes matchen sinds de promotie nog niet één keer verslagen.

Nog straffer zelfs: ze scoorden amper drie keer tegen Mignolet. Bovendien zal Club willen tonen dat het wel degelijk in de Champions’ play-offs thuishoort.

Want hoe je het ook draait of keert, blauw-zwart blijft in eigen huis wel sterk. Ze wonnen vier keer op rij en versloegen onder andere Gent en Standard. Eupen kreeg zelfs een pak rammel, 7-0.

Voor Union, dat misschien een mentale klap heeft gekregen na het verlies van Antwerp – voorspellen wij een lastige (voor)avond in het Venetië van het Noorden.

Club Brugge wint (notering van 2.30)

 

Must See

More in Jupiler Pro League