Verbind je met ons

HomePremier League

Drukt Newcastle de laatste titelhoop van Arsenal helemaal de kop in?

Newcastle Arsenal betting tips betfirst

Ook in de Premier League naderen we het slotakkoord. Lange tijd leek Arsenal op weg naar de titel, maar Manchester City is bezig aan een straffe eindsprint en staat inmiddels eerste. Zaterdag om 16u zullen we al wat wijzer worden, want Arsenal moet dan op bezoek bij Newcastle United.

Grijpt Arsenal de laatste strohalm?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Newcastle-Arsenal vind je hieronder.

Ploeg in vorm

Veel mensen deden enkele jaren geleden nog lacherig toen Newcastle werd overgenomen door Saoedi’s. Het lachen is hen inmiddels wellicht vergaan.

De Magpies investeerden het in een goeie coach en haalden geen al te grote, maar wel de juiste namen qua spelersmateriaal.

En dat loonde al! Vorig seizoen eindigden ze nog in de middenmoot, maar nu zijn ze bijzonder goed op weg om een plekje in de Champions League te verzekeren.

Na een lastige periode tussen december en februari zijn de mannen van Eddie Howe opnieuw helemaal onder stoom geraakt.

Ze pronken met een knappe 24 op 27 en kenden enkel een off-day op het veld van Aston Villa. Tegenwoordig zakt niemand graag af naar Newcastle…

Vraag dat maar aan Manchester United en Tottenham. Beide ploegen werden met respectievelijk 2-0 en 6-1 huiswaarts gestuurd. Newcastle won haar vier laatste thuisduels.

Wij denken dat Arsenal, dat kampt met defensieve problemen, het heel erg moeilijk krijgt in St. James’ Park.

Newcastle United wint (notering van 2.55)

 

Callum Wilson on fire

Dat Newcastle volop meedoet voor de top vier is geen toeval. Ze hebben enkele fantastische spelers in hun selectie rondlopen.

In het begin van het seizoen werden ze vooral geroemd om hun defensieve kwaliteiten, maar de laatste maanden is het eerder omgekeerd.

De Geordies kunnen niet stoppen met scoren. Is getekend, Callum Wilson en Alexander Isak. Het gevreesde spitsenduo van Newcastle.

Samen waren ze dit seizoen al goed voor 25 doelpunten in de Premier League. Isak is een groeibriljant, maar vooral Wilson is de echte goalgetter.

De Engelsman, die helaas al te vaak te kampen heeft met blessures, is een topspits als hij fit is. Momenteel steekt hij echt in vorm.

Hij scoorde al drie matchen op rij en was in z’n laatste zeven duels goed voor acht goals. Zijn totaal dikte daarmee aan tot vijftien rozen.

Wordt Arsenal het volgende slachtoffer van de sluipschutter?

Callum Wilson (notering van 1.95)

 

Must See

More in Premier League