Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wordt Charleroi-Gent voor de zoveelste keer een doelpuntenarme wedstrijd?

Charleroi-Gent

Voor het tweede jaar op rij worden de play-offs in de Jupiler Pro League telkens met vier teams gespeeld. Dat wil zeggen dat play-off 2, de zogenaamde Europe play-offs, wel met interessante ploegen gespeeld wordt.

Zaterdag om 18h30 mogen Charleroi en Gent elkaar bekampen op speeldag twee.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Charleroi uit, altijd lastig.

Een tripje naar Mambourg, dat is voor geen enkele ploeg uit de Jupiler Pro League een pretje. De Karolo’s worden er gesteund door hun vurige fans en worden daar niet al te vaak geklopt.

Ze verloren maar één van hun laatste zeven thuismatchen en scoorden acht goals in de laatste twee, tegen Cercle Brugge en Zulte Waregem.

Tegen KAA Gent mogen ze zeker niet verliezen, anders lijken ze kansloos voor het verdere verloop van de play-offs.

Gelukkig is de geschiedenis voor hen positief: de Buffalo’s kwamen er maar twee keer de drie punten halen op twaalf matchen.

Bovendien missen ze sterkhouder Odjidja en coach Vanhaezebrouck door schorsing.

Charleroi wint of gelijkspel (notering van 1.95)

 

Doelpuntenarm.

Die matchen tussen Zebra’s en Buffalo’s zijn er zeker niet altijd om lang te onthouden. Vaak monden ze uit in zeer gesloten wedstrijden, omdat beide teams ook dicht bij elkaar aanleunen qua kwaliteit.

Als we de recentste duels bekijken tussen deze twee, is het best wel schrijnend hoe spektakelarm het telkens is. In de laatste vijf duels vielen er amper zes doelpunten.

Charleroi slikte ook maar vier goals in de afgelopen zeven thuismatchen. Wetende dat ook Gent een ijzersterke defensie heeft, lijkt de kans ons groot dat het ook deze keer op een sisser uitdraait.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 1.95)

 

Must See

More in Jupiler Pro League