Verbind je met ons

HomeUncategorized

WK-voorbeschouwing: leidt het duo Benzema-Mbappé Frankrijk naar de Wereldtitel?

Frankrijk Australië WK betting tips betfirst

Morgen is het eindelijk zover: de Wereldbeker voetbal 2022 gaat van start. Er zijn verschillende landen die aangeduid worden als favoriet voor de eindwinst. Ook regerend Wereldkampioen Frankrijk is één van de grootste kanshebbers.

Zijn de Fransen klaar om hun derde Wereldtitel te pakken in het voetbal?

Moeilijke voorbereiding

De periode na de Wereldtitel van 2018 was er een van ups en downs voor ‘Les Bleus’.

Goede en minder goede prestaties wisselden elkaar af. Zo werden ze op het EK 2021 al snel uitgeschakeld door Zwitserland in de 1/8ste finale.

Toch wisten ze, na overwinningen tegen België en Spanje, datzelfde jaar wel de Nations League te winnen.

Ook 2022 is vooralsnog geen fantastisch jaar voor de jongens van Didier Deschamps. Oefeninterlands tegen Ivoorkust en Zuid-Afrika werden vlot gewonnen, maar in de Nations League liep het dit keer helemaal fout.

De Fransen verloren tweemaal van Denemarken en ook Kroatië kregen ze niet klein.

Hoewel de cijfers niet meteen in het voordeel spreken van Frankrijk blijven zij één van de grootste favorieten voor de eindwinst.

Met de winnaar van de Gouden Bal Karim Benzema en wonderkind Kylian Mbappé blijven de Fransen levensgevaarlijk.

Alleen vandaag kan jij dan ook profiteren van de boosted odd als Frankrijk effectief Wereldkampioen wordt!

Frankrijk wint het WK (boosted odd van 9.00)

 

Wonderjaar

In 2021 werd Karim Benzema terug opgevist door Didier Deschamps. De centrumspits werd terug bij de Franse nationale ploeg gehaald nadat hij de pannen van het dak speelde voor Real Madrid.

Sinds zijn wederoptreden voor ‘Les Bleus’ is hij opnieuw één van vele sterren in het nationale elftal.

Zijn teller staat momenteel op 37 doelpunten voor eigen land. Daarvan maakte hij er negen in de laatste zestien wedstrijden. Tel daar ook nog eens de twee assists bij en je merkt meteen dat hij een zéér belangrijke pion is in het basiselftal van Didier Deschamps.

Nadat hij zich eerder dit jaar mocht kronen tot beste voetballer van de wereld, zou hij nu ook zomaar met de prijs ‘speler van het toernooi’ aan de haal kunnen gaan.

Karim Benzema wordt speler van het toernooi (notering van 13.00)

 

Sleutelfiguren

De ploeg van Didier Deschamps bestaat natuurlijk niet alleen uit Karim Benzema. In elke linie en op elke positie heb je meerdere spelers van absolute wereldklasse.

In doel heb je met Alphonse Aréola een keeper van een bijzonder hoog niveau. Hij slikt niet veel doelpunten en daarvoor mag hij ook zijn verdediging danken.

Met Ferland Mendy en Benjamin Pavard op de flanken zijn ze verzekerd van snelheid, neem daarbij ook de verdedigende kwaliteiten van zowel Jules Koundé als William Saliba en je krijgt een solide achterhoede.

Hoewel ze het zonder Ngolo Kanté moeten doen op het WK, zal het middenveld van Frankrijk nog steeds over voldoende kwaliteiten beschikken: Aurélien Tchouameni, Eduardo Camavinga en Mattéo Guendouzi zijn maar enkelen van de vele beloftevolle Franse middenvelders.

Het zwaartepunt van de Franse nationale ploeg ligt natuurlijk voorin. Er wordt veel verwacht van het duo Benzema-Mbappé. Daarnaast kijken we ook uit naar de prestaties van Ousmane Dembélé, Christopher Nkunku, Olivier Giroud en Antoine Griezmann.

Must See

More in Uncategorized