Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wint Club Brugge voor de dertiende keer op rij van KV Oostende?

KRC Genk Club Brugge betting tips betfirst

Het is stilaan money time in de Jupiler Pro League. Speeldag 28 staat al voor de deur, met daarbij enkele leuke affiches. Vrijdagavond wordt het weekend op gang getrapt met een West-Vlaamse derby: KV Oostende ontvangt om 20u45 Club Brugge.

Kan blauw-zwart op het elan van tegen KAA Gent doorgaan?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op KV Oostende-Club Brugge vind je hieronder.

Gekke reeks

Wekenlang moesten de fans van Club Brugge toezien hoe hun spelers ferm zaten te krasselen. Puntenverlies bij de vleet.

Maar met zo’n selectie kon dat natuurlijk niet eeuwig blijven duren. Daarvoor is er gewoon te veel kwaliteit aanwezig.

Tegen KAA Gent zagen we bij vlagen een sterk blauw-zwart, goed neergezet door Scott Parker. Wat volgde was een eerste thuisoverwinning sinds oktober, toen tegen… KV Oostende.

De Kustboys zijn ook vrijdag de tegenstander. Voor hen loert het degradatiespook meer dan ooit om de hoek, met hun voorlaatste plaats.

Oostende kon al elf matchen niet meer winnen. Daarvan verloren ze er zelfs acht. Bovendien spelen ze niet graag tegen de Bruggelingen.

Club won nu al twaalf keer op rij tegen KVO. Maken ze daar dertien van?

Club Brugge wint (notering van 1.68)

 

Beide teams scoren… niet

KV Oostende heeft zich door de dramatische reeks van 3 op 33 serieus in nesten gewerkt. Ze staan nu al zes punten onder de degradatiestreep.

In elke linie heeft de kustploeg problemen. Geen enkele ploeg slikte meer goals dit seizoen en enkel hekkensluiter Seraing scoorde minder doelpunten.

Bij Club Brugge leken ze de zaken tegen de Buffalo’s eindelijk op orde te hebben, op defensief vlak. Met een Clinton Mata, Bjorn Meijer, Abakar Sylla en Brandon Mechele op niveau.

Voor KV Oostende zal het een hele kluif zijn om de netten te doen trillen. Zeker als je de statistieken van de laatste weken erbij haalt…

De laatste veldgoal in de Diaz Arena dateert al van 7 januari, tegen Seraing. KVO scoorde in eigen huis amper één goal in vier matchen.

KV Oostende scoort niet (notering van 2.65)

 

Must See

More in Jupiler Pro League