Verbind je met ons

HomePremier League

Man City-Newcastle: vallen er opnieuw weinig goals in een topduel tegen The Magpies?

Manchester City Newcastle betting tips betfirst

Speeldag 26 in de Premier League is er ééntje met twee topmatchen: Liverpool-Man United en Man City-Newcastle. Die laatste twee nemen het zaterdag al tegen elkaar op, om 13u30 in het Etihad Stadium.

Twee ploegen met nog heel wat op het spel. Wat zal dat geven?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Man City-Newcastle vind je hieronder.

Weinig goals lijkt zekerheid

Maandenlang was Newcastle een van dé revelaties in de Premier League. Ze leken zelfs mee te doen voor de Champions League-plekjes.

De vorm is de laatste tijd echter een pak minder, waardoor The Magpies uit de top vier vielen. Ze hebben wel nog enkele matchen minder.

De enige constante die in hun spel blijft zitten: ze slikken o zo weinig tegendoelpunten. Amper vier in de laatste zeven wedstrijden.

In de matchen tegen Liverpool, Arsenal, Chelsea en Manchester United zagen we in totaal drie goals. Nooit vielen er meer dan twee treffers.

Het zou goed kunnen dat Eddie Howe ook in het Etihad de defensie dichtimmert.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.25)

 

Foden is terug

“Het grootste talent waar ik ooit mee werkte”, dixit Guardiola over Foden enkele jaren geleden. Ondertussen is hij een vaste waarde in zijn selectie.

En hoewel het zijn chouchou zal blijven, draait de Engelsman toch een lastiger seizoen dan voorheen. Al is dat laatste wel relatief.

In een ‘minder’ seizoen kan hij wel nog thuiskomen met volgende statistieken: twaalf goals en vijf assists.

Na de WK-break was zijn vorm echter volledig zoek, waardoor hij op de bank verzeild raakte. Maar daar kwam opeens verandering in.

Foden kreeg nog eens een basisplaats in de Premier League vorige speeldag en bedankte meteen met een goal én assist. Drie dagen later legde hij er twee in het mandje in de FA Cup.

De vorm lijkt helemaal teruggekeerd. Bij Newcastle United kijken ze dus best uit hun doppen.

Phil Foden scoort (notering van 2.70)

 

Must See

More in Premier League