Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wint Club Brugge al voor de zestiende keer thuis van Antwerp? Profiteer van de boosted odd!

Cercle Brugge-Club Brugge

Dit weekend staat de 29ste speeldag in de Jupiler Pro League op het programma. Zondagmiddag om 13h30 staat er een onvervalste kraker op het programma. Antwerp dat derde staat, gaat op bezoek bij de landskampioen Club Brugge. In het verleden verloor blauw-zwart in eigen huis nog maar één competitiewedstrijd van Antwerp…

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST!

 

Club Brugge op dreef

Sinds vorige week staat Club Brugge weer boven Antwerp en dat zal deugd doen bij de West-Vlamingen. Door hun uitoverwinning bij Eupen en de thuisnederlaag van Antwerp tegen KV Mechelen telt blauw-zwart weer één puntje meer dan The Great Old.

Club Brugge is niet van plan om die voorsprong weer weg te geven. Alfred Schreuder lijkt sinds enkele weken zijn typeploeg gevonden te hebben en dat resulteerde in een zes op zes tegen Charleroi en Eupen. Anderzijds heb je Antwerp dat in zijn laatste drie wedstrijden maar drie punten kon pakken.

In het verleden kon rood-wit ook nooit echt potten breken op Jan Breydel. Van de achttien thuiswedstrijden in eigen competitie kon Club Brugge vijftien keer de zege vieren. Denk jij dat het een overwinning wordt voor Club Brugge? Profiteer dan van de boosted odd!

Club Brugge wint van Antwerp (boosted odd van 10.00)

 

Allebei geen clean sheet

Dat beide teams dit seizoen makkelijk de weg naar doel vinden is een understatement. Club Brugge was dit seizoen al 52 keer trefzeker, terwijl Antwerp al 48 keer mocht juichen. Dat komt natuurlijk door de aanvallende kwaliteiten van de spitsen.

Bij Antwerp heb je de ongenaakbare Michael Frey die al goed was voor negentien doelpunten en bij Club Brugge heb je het duo De Ketelaere-Lang dat samen al 24 keer hun naam op het scorebord zag staan. Anderzijds spreken de defensies dan weer niet heel veel zelfvertrouwen uit.

Jean Butez en Simon Mignolet moesten zich beide al minstens 30 keer omdraaien. Voor ons lijkt het dus zeker dat beide teams minstens één keer raak schieten.

Beide teams scoren (notering van 1.68)

Must See

More in Jupiler Pro League