Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wint Antwerp voor de vijfde keer op rij met 1-0 van KAA Gent?

genk antwerp betting tips betfirst

Speeldag zes in de Jupiler Pro League heeft een heuse topaffiche voor ons in petto: Antwerp gaat zondag om 13u30 langs in de Ghelamco Arena, waar KAA Gent op hen wacht.

Antwerp wil in Gent hun maximum van de punten blijven behouden, maar dan moeten de drie punten mee naar huis. Slagen ze daarin?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op KAA Gent-Antwerp vind je hieronder.

Opvallende resultaten

Bij Antwerp zijn ze er dit jaar op gebrand om eindelijk die felbegeerde Belgische landstitel te pakken. En een goed begin, is het halve werk…

The Great Old kent met twaalf op twaalf zijn beste seizoensstart ooit. Zelfs in matchen waar het niet echt lekker liep, zoals in Eupen, gingen ze met de winst naar huis.

Op speeldag zes volgt een grote test in de Ghelamco Arena. Gent is er zeker niet onklopbaar, dat bewees Omonia Nikosia vorige week nog.

De voorbije twee seizoenen was Antwerp zéér succesvol tegen de Buffalo’s. Bijzonder opvallend: Antwerp won nu al vier keer op rij met 1-0 van KAA Gent.

Gokje wagen op vijf keer op rij? Dan kan je elf keer je inzet terugwinnen!

Correcte score: 0-1 (notering van 11.00)

 

Trillende netten? Amper

KAA Gent tegen Antwerp, dat is de strijd om Ghelamco. Antwerp won deze al vier keer op rij, maar telkens was het bijzonder nipt.

Als we de onderlinge resultaten mogen geloven, zien we ook komend weekend amper goals. Vier goals in de vorige vier matchen is behoorlijk mager.

Zien we daar verandering in komen? Niet meteen, als we de stevige defensies van beide ploeg in gedachten houden.

Gent heeft nog steeds drie heel sterke centrale verdedigers en Antwerp is, samen met Anderlecht, de ploeg met de minste tegengoals dit seizoen. Butez moest zich maar twee keer omdraaien.

Een match met amper één doelpunt of minder? Het kan zomaar.

Er valt maximaal één goal (notering van 4.15)

 

Must See

More in Jupiler Pro League