Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Anderlecht haar Europees ticket vieren met een overwinning tegen Union SG?

Anderlecht Raman

Zondagavond staat in de Jupiler Pro League de Brusselse derby op het programma: Union Saint-Gilloise ontvangt namelijk RSC Anderlecht.

Het wordt een terugkeer voor Felice Mazzù naar het Stade Joseph Marien, maar deze keer staat hij wel in de dug-out van de bezoekers.

Union kreeg vorige week even rust, maar won twee weken geleden in eigen huis van KV Kortrijk met 2-1.

Anderlecht verloor met 0-1 van Young Boys, maar stootte na penalty’s wel door naar de groepsfase van de Conference League.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Union – Anderlecht vind je hieronder.

Anderlecht op rozen

Bij Anderlecht kunnen ze met een héél erg goed gevoel aan deze wedstrijd beginnen, want na vier jaar mag Paars-Wit nog een keertje Europa induiken.

Na een razend spannende wedstrijd tegen Young Boys verzekerde Anderlecht zich van een plaats in de Conference League van dit seizoen.

Paars-Wit heeft daardoor een extra wedstrijd in de benen, maar de kwalificatie zorgt natuurlijk ook wel voor een enorme mentale boost.

Bovendien slikte Anderlecht nog maar 2 doelpunten in de Jupiler Pro League en scoorden ze 8 keer.

Een groot verschil met de 5 tegendoelpunten en 4 gescoorde goals van Union SG.

Als iemand zich overigens kan wapenen tegen de tactiek van Union is het coach Mazzù, die de afgelopen seizoen de lijnen bij Union uitgezet heeft.

Wij denken dat Anderlecht zondagavond een streepje voor heeft en daarom ook de overwinning zal pakken tegen hun Brusselse buren.

Anderlecht wint (notering van 3.15)

 

Op het scherp van de snee

Zowel in de laatste twee wedstrijden in de Jupiler Pro League van Anderlecht als in die van Union vielen er telkens meer dan 3 goals.

Ook in deze geladen wedstrijd tussen twee buren met natuurlijk het verhaal van Mazzù dat meespeelt, verwachten we alvast heel veel zin van beide ploegen.

Zowel voor Union als Anderlecht is het winnen van deze derby een must.

Met twee ploegen die absoluut willen winnen, zouden wel eens op heel wat doelpunten kunnen getrakteerd worden.

Meer dan 2.5 doelpunten (notering van 1.83)

 

Must See

More in Jupiler Pro League