Verbind je met ons

HomeChampions League

Voorbeschouwing halve finales Champions League

CL Semi Final

Deze week staan er twee spannende halve finales in de Champions League op het programma: PSG tegen Dortmund en Real Madrid tegen Bayern München. Bij betFIRST zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd en voorbereid bent om de beste sportweddenschappen te plaatsen. Mis het niet en zet nu in bij betFIRST!


Voorbeschouwing PSG – Dortmund

In een spannende eerste halve finale van de Champions League heeft Borussia Dortmund favoriet PSG verrast met een 1-0 overwinning. Ondanks een moeilijk seizoen in de Bundesliga en een eerdere nederlaag tegen Atlético Madrid, blijft Dortmund wonderen verrichten op het Europese toneel. Deze overwinning houdt de hoop levend voor Dortmund om voor de eerste keer in elf jaar weer de finale te bereiken, wat hun derde zou zijn in de geschiedenis van de club.

De wedstrijd in Dortmund werd gekenmerkt door hoge intensiteit en fysieke fitheid van beide teams en eindigde met een minimale overwinning voor Dortmund. Spits Niclas Füllkrug, die dit jaar al vaker belangrijk is geweest voor BVB, maakte de enige treffer in de 36e minuut. Hierdoor is alles nog mogelijk in deze returnwedstrijd in de halve finales van de Champions League in het Parc des Princes in Parijs.

Hoewel PSG de vorige wedstrijd in het eigen stadion in de Champions League verloor, heeft het alle vertrouwen én de ervaring om deze achterstand om te buigen in een voorsprong en door te stoten naar de finale van het miljardenbal. PSG moet echter verder zonder Lucas Hernandez, die een knieblessure opliep tijdens de wedstrijd. Zijn afwezigheid kan een belangrijke factor zijn in deze tweede wedstrijd.

Met het oog op de wedstrijd in Parijs heeft Dortmund in de nationale competitie het B-elftal aan het werk gezet. In een flink gewijzigd team werd er tegen Augsburg een 5-1 overwinning behaalden. De goede vorm en het hoge moreel in het team beloven veel voor de cruciale ontmoeting in Parijs, waar Dortmund hoopt hun Europese sprookje voort te zetten. Geloof jij in een stunt van de Duitsers en zie je de ploeg van Edin Terzic doorgaan naar de finale van de Champions League? Bij betFIRST kun je nu je weddenschappen plaatsen voor deze spannende wedstrijd. Met de topnoteringen bij betFIRST vergroot je je potentieel voor maximale winst.


Voorbeschouwing Real Madrid – Bayern München

Real Madrid maakt de Champions League een feest om naar te kijken. Na de geweldige kwartfinale met Manchester City, die met 4-3 in het voordeel van de Spanjaarden eindigde, eindigde vorige week het eerste duel tegen Bayern München in München in een 2-2 gelijkspel. Beide teams, die al 27 keer eerder tegen elkaar spelen, behoren al jarenlang tot de beste ploegen van de wereld en dat bewijzen ze opnieuw in dit Champions League jaargang. Real Madrid domineert in La Liga en kroonde zich tot kampioen en kent daarmee helemaal een geweldig jaar. Voor Bayern München is succes in de Champions League het enige wat nu glans kan geven aan voor de rest een teleurstellend seizoen.

In de eerste kwartfinale in München eindigde kwam Real al vroeg op voorsprong door een doelpunt Vinicius Junior, ondanks een dominant begin van de Duitsers. De thuisploeg ging vervolgens op jacht naar doelpunten en wist dankzij Sane en Kane de leiding te pakken: 2-1. Via een penalty in de 83e minuut werd de eindstand bepaald op 2-2: het was opnieuw Vinicius Junior die trefzeker was. Ondanks de gelijke stand lijkt Real Madrid nu in het voordeel doordat ze het alles beslissende duel in eigen huis mogen spelen.

Carlo Ancelotti staat bekend om zijn tactische vaardigheden en heeft een indrukwekkend trackrecord tegen Bayern, die hij vaker heeft verslagen dan enige andere coach. Ondanks de sterke prestaties van Bayern in de eerste wedstrijd liet Real zien ook in moeilijke wedstrijden mee te kunnen blijven doen en in staat is om resultaat te behalen.

In aanloop naar de tweede wedstrijd in Madrid kan Bayern, onder leiding van coach Thomas Tuchel, weer beschikken over enkele sterkhouders die er in de eerste wedstrijd niet bij waren. In de tussentijd heeft Real Madrid ook het kampioenschap in La Liga gewonnen en zal dus blaken van het zelfvertrouwen.

Gezien de belangen en het spelverloop van de eerste wedstrijd is dit een ideale wedstrijd voor live weddenschappen. Met live wedden op voetbal  kun je reageren en anticiperen op datgene er op het veld gebeurd en kun je profiteren van continu wisselende odds.
Ga jij kijken en wedden op Real Madrid – Bayern München? Bekijk dan zeker de beste en meest actuele noteringen op de website van betFIRST: het beste casino met de meeste sportweddenschappen van België.

 

Must See

More in Champions League