Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Veegt KAA Gent nog voor de rust al de vloer aan met een treurend Standard?

Qarabag KAA Gent betting tips betfirst

Nog voor het einde van de Europe Play-offs is KAA Gent al zeker van de eerste plaats en het daarbijhorende Europese ticket.

Toch staat er voor de Buffalo’s nog een leuke wedstrijd op het programma: thuis tegen Standard.

Zetten de mannen van Vanhaezebrouck hun goede vorm door of rechten de Rouches voor een laatste keer de rug?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze KAA Gent– Standard vind je hieronder.

Een laatste keer bewijzen

Wat was iedereen met een Gents hart enorm teleurgesteld toen ze op de laatste speeldag hun ticket voor de Champions Play-offs naar Brugge zagen gaan.

Ondanks die enorme teleurstelling wisten de Buffalo’s zich meteen te herpakken en vanaf de eerste wedstrijd toonde zij dat ze het beste team waren in de Europe Play-offs.

Van de vijf gespeelde wedstrijden wist alleen Cercle Brugge één keer een puntje te pakken.

In eigen huis wil KAA Gent graag die vijfde overwinning in de wacht slepen.

Tegenstander van dienst is een Standard dat afgelopen week een flinke dreun kreeg van Cercle Brugge: een 0-4 thuisnederlaag.

Ook het vertrek van Ronny Deila heeft niet echt geholpen voor de Rouches.

In deze Play-offs kon Standard nog geen enkele keer de drie punten pakken en wanneer ze verloren was dat al na de eerste 45 minuten duidelijk.

Gent steekt er met kop en schouders boven uit in deze minicompetitie en dat zullen ze allicht nog één keer willen tonen.

Wij verwachten een sterk Gent dat vanaf minuut één de maat wil nemen van een teleurstellend Standard.

KAA Gent leidt aan rust en wint de match (notering van 2.15)

 

Een muur in doel

Paul Nardi moest dit seizoen vaak strijden met Davy Roef voor het plekje in doel, maar uiteindelijk wist de Fransman de strijd te winnen.

Tot nog toe speelde de ex-doelman van AS Monaco 36 wedstrijden voor KAA Gent en daarin moest hij zich slechts 35 keer omdraaien.

Bovendien hield de 29-jarige keeper zestien keer zijn netten droog. Elf keer gebeurde dat in de reguliere competitie en één keer in de Play-offs.

Als wij enerzijds kijken naar de defensieve kwaliteiten van KAA Gent en anderzijds de offensieve kwaliteiten van Standard.

Dan moeten we stellen dat we niet meteen een doelpunt verwachten van de Rouches.

De Buffalo’s slikten de afgelopen vijf wedstrijden gemiddeld één doelpunt per match, terwijl Standard in evenveel duels nauwelijks drie goals scoorde.

Een doelpunt voor de Luikenaars is iets wat wij niet meteen zien gebeuren zaterdagavond.

Beide teams scoren niet (notering van 2.15)

Must See

More in Jupiler Pro League