Verbind je met ons

HomeVoetbal

Vallen er doelpunten aan beide kanten in de FA Cup-finale tussen Manchester City en Manchester United?

Manchester United Manchester City FA Cup finale betting tips betfirst

De strijd is helemaal gestreden in de Premier League. Er rest echter nog één wedstrijd die het Verenigd Koninkrijk momenteel in de ban houdt: de finale van de FA Cup tussen Manchester United en Manchester City. Zaterdag om 16u in Wembley. Buckle up.

Wat krijgen we te zien in Londen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Manchester City-Manchester United vind je hieronder.

Prestigeslag

Een zonovergoten Wembley, met de twee teams uit Manchester tegenover elkaar in de finale van de FA Cup. Mooier wordt het bijna niet.

Beide ploegen kunnen hun tweede prijs van het seizoen in de wacht slepen. City won al de Premier League, United de League Cup.

Het wordt een prestigeslag van de bovenste plank, tussen twee ploegen die elkaar niets zullen gunnen. Twee ploegen met veel kwaliteit.

We moeten ze eigenlijk niet meer voorstellen… De mannen van Pep Guardiola zijn opnieuw de geoliede machine van weleer geworden, met Erling Haaland als speerpunt.

Aan de andere kant staat ook een meester-tacticus, in Erik ten Hag. Met Marcus Rashford kan hij rekenen op een speler die opstond dit seizoen: maar liefst 30 goals!

Kortom, we verwachten zaterdag goals aan beide kanten. Dat gebeurt in de Manchester derby overigens wel vaker: in de recentste drie duels deden beide ploegen de netten trillen.

Beide teams scoren (notering van 1.74)

 

Beide ploegen treffen raak

De beste transfer van Manchester United van de afgelopen jaren is zonder enige twijfel Bruno Fernandes. Een ‘instant impact’, zoals dat zo mooi heet in Engeland.

De Portugees maakte zich in een mum van tijd enorm populair bij de fans, met zijn grinta gekoppeld aan uitstekende voeten. Dat reflecteert zich ook in zijn statistieken.

Fernandes droeg in drie jaar tijd al 184 keer het shirt van The Red Devils en was daarin goed voor 63 goals en 54 assists. Helemaal niets mis mee.

Ook onder nieuwe coach Erik ten Hag is hij een levensbelangrijke schakel in het geheel. De laatste maanden acteert hij op een heel hoog niveau.

Hij scoorde in de twee laatste wedstrijden in de Premier League en zette daarmee zijn totaal op dertien goals in alle competities.

Na het vertrek van Cristiano Ronaldo trapt Fernandes trouwens opnieuw de penalty’s, een extra mogelijkheid om tot een goal te komen. Voor een odd van 6.00 zouden wij het gokje wagen.

Bruno Fernandes scoort (notering van 6.00)

 

Must See

More in Voetbal