Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Houdt Union de titelkansen in de Jupiler Pro League gaaf door zelf te winnen van Club Brugge?

union club brugge betting tips betfirst

Zondag rond 20u15 weten we eindelijk een antwoord op de vraag ‘wie wordt de landskampioen van België?’. Eéntje die al weken op ieders lippen brandt. We gaan de slotspeeldag in met drie kandidaten: Antwerp, Genk en Union. Die laatste speelt zondag om 18u30 in eigen huis tegen Club Brugge.

Kan Union alsnog de titel grijpen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Union-Club Brugge vind je hieronder.

Union champion?

Het sprookje van Union Saint-Gilloise blijft gewoon doorgaan. Vorig seizoen moesten ze net het onderspit delven in de titelstrijd, tot spijt van velen.

Dat ze dit seizoen zo mogelijk nog beter ging spelen, had niemand zien aankomen. Maar kijk nu: op de slotspeeldag maken ze nog steeds kans op die titel.

Hun opdracht is simpel: ze moeten winnen van Club Brugge en hopen dat Antwerp niet wint op het veld van KRC Genk.

Dat laatste hebben ze niet in eigen hand, dat eerste daarentegen wél… Winnen tegen blauw-zwart lijkt de laatste tijd niet zo moeilijk.

Club pakte tot nu toe een pijnlijke 3 op 15 en won enkel thuis van rivaal Antwerp. Bovendien lijken ze Genk en Union de punten wel te gunnen.

Union won begin mei in Jan Breydel en kijkt zondag sowieso een gehavend Club in de ogen, dat nog steeds kampt met veel blessures.

Wij zien Union de drie punten pakken in een kolkend Dudenpark.

Union wint (notering van 1.60)

 

Beide teams scoren

Dat Club Brugge zo weinig punten pakt met die selectie, blijft een vreemd gegeven. Het lijkt alsof het vizier in Brugge al op volgend seizoen staat.

Het is niet zo dat ze belabberd spelen, integendeel zelfs, maar ze pakken o zo moeilijk punten. Daarenboven slikken ze bakken goals: elf in vijf duels is gewoon te veel.

De kans lijkt ons vrij groot dat ze ook in Brussel de nul niet zullen houden. Slechts twee ploegen hielden Union volledig tegen dit seizoen: KV Mechelen en Antwerp.

Als ze topspits Victor Boniface speelklaar krijgen, hebben ze er een wapen bij. Aan de andere kant recupereert Club Brugge ook Noa Lang.

Je moet het Club wel nageven: ze scoren bijna altijd goals. Dat lukte al in elke wedstrijd in de Champions’ play-offs. Vooral te danken aan Hans Vanaken, die al vier keer raak trof.

Wij denken dat beide ploegen een goal maken, zoals dat ook in de drie laatste ontmoetingen het geval was.

Beide teams scoren (notering van 1.71)

 

Must See

More in Jupiler Pro League