Verbind je met ons

HomeVoetbal

Supercup 2022: wie pakt meteen z’n eerste prijs van het seizoen, Club Brugge of KAA Gent?

Club Brugge supporters

De fans van ploegen uit de Jupiler Pro League mogen zo stilaan opnieuw van onder hun steen komen, want het nieuwe seizoen staat meer dan ooit voor de deur.

Club Brugge en KAA Gent beginnen er een weekje vroeger aan: zij spelen zondagavond om 18u tegen elkaar in de Supercup.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Supercup vind je hieronder.

Zwarte Buffalo?

Club Brugge investeerde deze zomer al fors, maar toch ligt de selectie nog lang niet vast. Zo lopen Noa Lang en Charles De Ketelaere er nog steeds rond.

Van een echte typeploeg onder Carl Hoefkens lijkt dus nog geen sprake. Zondag krijgen ze bezoek van de Buffalo’s. En dat is voor Club Brugge toch méér dan een lastige klant gebleken de laatste seizoenen.

Club ging vorig seizoen drie keer de boot in op vier matchen tegen Gent. De twee laatste gingen zelfs in eigen huis verloren. En iedereen herinnert zich die 6-1 wel…

Het lijkt erop dat de spelstijl van de Gentenaren hen echt niet ligt. Winnen ze opnieuw niet?

KAA Gent wint of gelijkspel (notering van 1.76)

 

Traditiegetrouw veel goals

Wedstrijden tussen KAA Gent en Club Brugge gaan doorgaans gepaard met doelpunten. Dat merken we als we de recentste vijf edities erbij nemen: in vier van de vijf gevallen vielen er minstens vijf goals.

De Brugse uitslagen in de voorbereiding doen ook al zoiets vermoeden, hun laatste twee duels eindigden beide op 4-2. Blauw-zwart kan overigens niet rekenen op Stanley Nsoki, die geschorst is.

Daarbij staat het in de sterren geschreven dat er goals zullen vallen, want al vijf Supercup-edities op rij vielen er minst drie goals in totaal.

Vorig jaar won Club Brugge bijvoorbeeld nog met 3-2 van KRC Genk.

Er vallen minstens 3 goals (notering van 1.83)

 

Must See

More in Voetbal