Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Standard gaat op zoek naar clean sheet en 1ste zege in 6 duels

Standard-de-Liège---AA-Gent---Jupiler-Pro-League---betFIRST

In het rechtstreekse duel tegen Club Brugge van afgelopen weekend liet Gent een unieke kans liggen om dichter bij Club Brugge te kruipen, maar de Buffalo’s bewezen wel dat ze de leider pijn kunnen doen. Vanavond in Luik krijgen de Buffalo’s een nieuwe gelegenheid om wat spanning te brengen in het titeldebat en het jaar 2019 op een onverhoopte tweede plaats te beëindigen.

Bij Standard hebben ze andere kopzorgen dan de titel. Inclusief de Europa League en het bekertornooi hebben de Rouches al vijf matchen op rij niet meer gewonnen. En het valt vooral op dat Standard alle moeite heeft om de nul te houden. In de laatste vijftien duels konden ze enkel tegen amateurploeg Rebecq en thuis tegen Waasland-Beveren met een clean sheet uitpakken. Tegen Gent, dat met 39 goals na Club Brugge de beste aanval van de Jupiler League heeft, zal Standard een mirakel nodig hebben om zijn netten ongeschonden te houden.

Tijdens de voorbije zes ontmoetingen tussen Standard en Gent werd er gemiddeld vier keer gescoord per match en in elke partij vonden de twee teams telkens minstens een keer de weg naar doel. De vraag is dus niet of de toeschouwers doelpunten zullen zien op Sclessin maar hoeveel doelpunten er zullen vallen.

Standard: meer dan 5.5 hoekschoppen @ 2.10
Beide teams scoren & meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd @ 1.90

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League