Verbind je met ons

HomePremier League

Springt Liverpool zondagavond over tegenstander Tottenham?

Liverpool Manchester City betting tips betfirst

In de Premier League staat er dit weekend een belangrijke wedstrijd op het programma voor Tottenham Hotspur en Liverpool FC.

Zondag staat op Anfield namelijk de vijfde plaats in het klassement op het spel.

Als Liverpool thuis de Spurs kan verslaan doen ze haasje over naar de plek die recht geeft op een ticket naar de Europa League.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Liverpool – Tottenham vind je hieronder.

Spurs op de dool

Tottenham Hotspur speelde afgelopen donderdag gelijk tegen Manchester United.

De Spurs hebben het erg moeilijk sinds het ontslag van Antonio Conte. In hun laatste vijf wedstrijden konden ze amper één keer winnen.

Vorig weekend gingen ze nog met zware 6-1 cijfers onderuit tegen Newcastle United.

De Champions League lijkt daardoor plots erg ver weg en zelfs hun huidige vijfde plaats kunnen ze zondag verliezen tegen Liverpool.

De ploeg van Jürgen Klopp kende een ongelofelijk moeilijke start van de competitie.

Ondertussen hebben ze wel al weer drie opeenvolgende wedstrijden gewonnen. Daarvoor speelden ze gelijk tegen Chelsea en Arsenal.

Vijf wedstrijden ongeslagen dus en tegen Tottenham zou dat wel eens nummer zes op rij kunnen worden.

Liverpool lijkt zich herpakt te hebben, terwijl de Spurs steeds verder wegzakken.

Op Anfield, gesteund door de twaalfde man én met die belangrijke vijfde plaats die op het spel staat zien we Liverpool deze overwinning echt wel pakken.

Liverpool wint (notering van 1.57)

 

Topschutter Salah

Mohamed Salah is weer helemaal op dreef bij Liverpool. Vorige week zaterdag evenaarde hij nog met zijn treffer club legende Robbie Fowler op de topscorerslijst aller tijden van Liverpool.

Ook het record van die andere legende, Steven Gerrard, ligt met nog amper drie doelpunten binnen handbereik.

Niet verwonderlijk want Salah kan sinds zijn komst naar Liverpool in 2017 duizelingwekkende statistieken voorleggen met 183 doelpunten en 69 assists in 298 wedstrijden.

Momenteel zit hij aan acht doelpunten in zijn laatste acht Premier Leaguewedstrijden waarin hij minstens 70 minuten in actie kwam.

Tegen West Ham United scoorde hij uitzonderlijk niet, maar als hij blijft presteren zoals de laatste weken verwachten we zondag tegen Tottenham zeker en vast opnieuw een doelpunt van de Egyptenaar.

Salah scoort (notering van 2.00)

Must See

More in Premier League