Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Begint het Standard van Ronny Deila sterk aan de Europe play-offs, op het veld van Cercle Brugge?

Cercle Brugge Standard betting tips betfirst

Terwijl heel voetbalminnend België zich al luidkeels afvraagt wie kampioen wordt in de Jupiler Pro League, worden ook de Europe play-offs – beter bekend als play-off 2 – afgetrapt. Ook daar staan er leuke affiches op het programma. Zaterdag om 18u15 speelt Cercle Brugge thuis tegen Standard.

Wie trapt de Europe play-offs op een sterke manier op gang?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Cercle Brugge-Standard vind je hieronder.

Sterk Standard in toppers

Bij Standard beginnen ze aan de Europe play-offs uiteraard met één doel: deze winnen. Wat een verschil met vorig seizoen, toen ze 14e werden en het seizoen er al op zat.

Ronny Deila zorgde voor de metamorfose en doet de Luikse vlam weer in de pan slaan. Vooral in topwedstrijden speelden de Rouches vaak sterk.

Zowel Anderlecht als Club Brugge, Genk en Antwerp werden allemaal eens over de knie gelegd in de reguliere competitie.

Aan de boorden van de Maas zouden ze graag nog eens Europees voetbal zien. Dan kan er best niet verloren worden van Cercle Brugge…

Gelukkig heeft Standard het verleden mee wat dat betreft: het is van 2010 geleden dat groen-zwart nog eens won tegen hen in de Jupiler Pro league.

Overigens wonnen de Bruggelingen maar vier van het recentste negen thuiswedstrijden. Wij denken dat Standard zaterdag niet verliest.

Standard wint of gelijkspel (notering van 1.90)

 

Weinig goals?

De eerste wedstrijd in de play-offs is vaak een heel belangrijke, waar veel spanning op zit. Legendarische spektakelmatchen zijn het meestal niet.

Niet verliezen is sowieso de boodschap en dat leidt vaak tot matchen waarin niet al te veel doelpunten vallen.

Wij zien dat dit weekend ook gebeuren in het treffen tussen Cercle Brugge en Standard. Het zou overigens niet de eerste keer zijn voor de Vereniging…

In de topmatchen in eigen thuis tegen Anderlecht, Standard, Union, Antwerp én Genk vielen er nooit meer dan twee doelpunten.

Cercle Brugge-Standard staat in het algemeen al niet garant voor een doelpuntenfestival: in zes van de laatste zeven matchen zagen we maximaal twee treffers.

Dat kunnen we zelfs nog verder doortrekken: in amper twee van de afgelopen twaalf confrontaties vielen er meer dan twee goals.

Duidelijk genoeg, zeker?

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.10)

 

Must See

More in Jupiler Pro League