Verbind je met ons

HomeVoetbal

Spanje-Duitsland: doet Ferran Torres Die Mannschaft andermaal de duvel aan?

Spanje Japan WK Qatar betting tips betfirst

Zondag om 20u staat de allereerste gigantische clash van de Wereldbeker op het menu. In poule E staan twee giganten tegenover elkaar: Spanje versus Duitsland.

Vooral bij de Duitsers is het écht van moeten, want zij verloren op speeldag één van Japan en kunnen dus zomaar naar huis gespeeld worden.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Spanje-Duitsland vind je hieronder.

Nek aan nek

De Duitsers hebben hun eerste wedstrijd dan wel verloren, in de eerste helft speelden ze Japan bijwijlen kapot.

Ze leken ijzersterk en kwamen verdiend op voorsprong. Helaas gaven ze die nog weg. Maar kwaliteit toonden ze dus wel.

Over Spanje hoeft nog weinig gezegd te worden, de cijfers spreken voor zich: 7-0 en meer dan 1000 passes tegen Costa Rica.

We mogen ons verwachten aan een hard-tegen-onzacht duel, zonder al te veel grote kansen. Een gesloten partij, zoals dat in het verleden zo vaak het geval was.

In vijf van de laatste zes duels tussen deze twee teams vielen er maximaal twee goals. Het zou ons niet verbazen als het zondag opnieuw van dat is.

Er vallen maximaal 2 goals (notering van 2.20)

 

Zwart beest Ferran Torres?

Voor de start van het WK was er heel wat te doen omtrent de selectie van Luis Enrique. Want o maar, ze hadden geen echte spits.

Maar tegen Costa Rica toonden ze aan dat dat niet nodig is, als de aanvallende patronen zo goed in elkaar steken.

Wie opnieuw helemaal openbloeide, was Ferran Torres. Bij Barcelona sputterde de motor dit seizoen serieus, maar in La Roja leeft hij vaak opnieuw op.

Zijn cijfers voor de nationale ploeg zijn echt wel goed: vijftien goals en twee assists in 32 interlands. Op het WK begon hij alvast met twee treffers.

Bovendien herinneren we ons allen nog die laatste Spanje-Duitsland. Einduitslag toen: 6-0, met een hattrick van, jawel… Ferran Torres!

Ferran Torres scoort (notering van 2.50)

 

Must See

More in Voetbal