Verbind je met ons

HomeChampions League

Scoort Real tegen Liverpool opnieuw in de tweede helft?

Real reist met een goed gevoel af richting Engeland voor de return tegen Liverpool in de kwartfinale van de Champions League. De Madrilenen wonnen het heenduel in Spanje namelijk met 3-1. Alles wat je moet weten over dit duel lees je hier bij betFIRST.

Uitstekende reeks

Madrid is bezig aan een goede reeks. De formatie van Zinédine Zidane wist de afgelopen zes wedstrijden allemaal te winnen, waaronder El Clásico. De Madrilenen wonnen afgelopen zaterdag met 2-1 van FC Barcelona, mede dankzij een treffer van Karim Benzema. Wordt Liverpool opnieuw verslagen?

Bekijk de noteringen hier:

Real wint van Liverpool (notering van 3.65)

Tegendoelpunt

Real Madrid speelde dit seizoen negen wedstrijden in de Champions League. In zes van die negen duels kreeg De Koninklijke een tegendoelpunt te verwerken. Mohamed Salah zorgde voor de treffer van Liverpool in de heenwedstrijd tegen Real Madrid en afgelopen weekend was hij ook tegen Aston Villa trefzeker. Doet de Egyptenaar het ook in de return?

Mohamed Salah scoort opnieuw (notering van 1.80)

Slaat Real weer in de tweede helft toe?

Real maakte dit Europese seizoen tot nu toe achttien doelpunten, waarvan tien in de tweede helft. Zo maakten de Spanjaarden tegen Atalanta Bergamo het verschil in de tweede helft. Ferland Mendy zorgde voor de openingstreffer in minuut 86. Is het woensdag weer na rust raak?

Real scoort in de tweede helft (notering van 1.80)