Verbind je met ons

HomeLa Liga

Scoort man-in-vorm Griezmann ook op het veld van ex-club Barcelona?

Barcelona Atlético Madrid betting tips betfirst

Zondag om 16u15 staat een sleutelwedstrijd gepland in de titelstrijd in LaLiga: Barcelona krijgt het bezoek van Atlético Madrid. De Madrilenen kunnen definitief uit de race geknald worden, of deze juist nieuw leven inblazen.

Wat heeft de Spaanse topper voor ons in petto?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Barcelona-Atlético Madrid vind je hieronder.

Uit vorm vs in vorm?

Atlético Madrid begon behoorlijk zwak aan de huidige campagne in La Liga. Halverwege januari vielen ze plots buiten de top vier en was het crisis na de UCL-uitschakeling.

Van de zeventien matchen hadden ze er toen amper acht gewonnen. Maar je weet wat ze zeggen: new year, new me. Sinds de jaarwisseling veranderde er veel.

De mannen van Simeone leken plots de klik te hebben gemaakt, want sindsdien staat er een heel andere ploeg op het veld.

Sinds speeldag 18 is er geen enkele ploeg in Spanje die meer punten pakte dan Los Colchoneros. In twaalf matchen lieten ze amper vier punten liggen.

Atlético is bezig aan een prachtige reeks van 32 op 36 en won nu al zes wedstrijden op rij. Bovendien doen ze het de laatste jaren niet slecht in Camp Nou…

Barça won maar drie van de recentste zeven confrontaties. En zelf lijken ze in een vormdip te zitten: ze speelden tegen middenmoters/laagvliegers Girona en Getafe twee keer 0-0 gelijk.

Wij zien dit Atlético punten pakken in Barcelona.

Atlético wint of gelijkspel (notering van 1.86)

 

Griezmann flitsende

De reden van de ommekeer in vormpeil van Atlético Madrid hoef je niet zo ver te zoeken. Die is van Franse makelij.

Antoine Griezmann moest – door een bizarre contractclausule – heel vaak op de bank starten voor nieuwjaar. Maar dat issue is dus volledig opgelost.

En dat hij een groot verschil kan maken bij Atlético hoeven we niet te vertellen. Griezou speelde een sterk WK en bracht die vorm mee naar Madrid.

Sindsdien speelt hij zoals vanouds, slim én effectief. Ondertussen beginnen de stats ook stevig aan te dikken: elf goals en negen assist in La Liga alleen.

In zijn laatste zes duels in de competitie stond hij vijf maal aan het kanon. Ook bij Frankrijk trof hij raak. Daarbij zal Griezmann bijzonder gemotiveerd zijn tegen z’n ex-club.

Treft de Fransman raak in Camp Nou? Dan kan je genieten van een mooie odd van 3.80. Het proberen waard!

Antoine Griezmann scoort (notering van 3.80)

 

Must See

More in La Liga