Verbind je met ons

HomeLa Liga

Scoort Karim Benzema voor de vijfde keer op rij bij een bezoekje aan Celta Vigo?

Liverpool Real Madrid betting tips betFIRST

Komend weekend staat speeldag twee voor de deur in La Liga. Daarin brengt landskampioen Real Madrid zaterdag een bezoekje aan Celta Vigo.

Real won op speeldag twee met alle moeite van de wereld van promovendus Almeria en pakt graag opnieuw de scalp van Celta. Wat wordt het deze keer?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Celta Vigo-Real Madrid vind je hieronder.

Bts is een zekerheid

Real Madrid mag dan niet als een speer uit de startblokken zijn geschoten, aanvallende kwaliteit hebben ze uiteraard te over.

Ze scoren op verplaatsing zo goed als altijd. Vorig seizoen troffen ze in zestien van de negentien matchen raak.

Celta heeft zelf natuurlijk ook wapens lopen voorin. Hun speerpunt is en blijft Iago Aspas. Maar ook nieuweling Gonçalo Paciência scoorde meteen op speeldag één.

Dat er goals zullen vallen aan beide kanten, kan je bijna gif op innemen. Dat gebeurde namelijk in alle negen voorbije edities van Celta Vigo-Real Madrid.

Een zekerheid in het voetbal? Kan zomaar!

Beide teams scoren (notering van 1.64)

 

Zwart Frans beest

Het vizier van Karim Benzema stond nog niet helemaal scherp tegen Almeria.

Maar de Fransman wil zeker geen twee matchen op rij blijven droog staan. De kans dat hij scoort tegen Celta is groot, want hij deed tegen hen al elf keer de netten trillen in achttien matchen.

Vorig jaar klokte Benzema af op 27 doelpunten in 32 matchen en werd daarmee uiteraard topschutter. In de Champions League deed hij er daar nog eens vijftien bij.

Bij Celta Vigo zien ze hem alvast helemaal niet graag komen… In de laatste vijf matchen in Celta waar Benzema aan de aftrap kwam, wist hij telkens te prikken.

Vier doelpunten in z’n laatste twee bezoekjes aan het Estadio Balaidos. Doet hij er zaterdagavond nog eentje bij?

Karim Benzema scoort (notering van 1.71)

 

Must See

More in La Liga