Verbind je met ons

HomeChampions League

Scoort een Belg in de Champions League-finale tussen Man City en Inter? Profiteer van de boosted odd!

Champions League finale manchester city inter betting tips betfirst

De apotheose na een lang en slopend seizoen is eindelijk in zicht: op zaterdag 10 juni staan Manchester City en Inter Milaan om 21u tegenover elkaar in het Atatürk Olympisch stadion voor de finale van de Champions League.

Ofwel: Romelu Lukaku tegen Kevin De Bruyne. Wat zal dat geven?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Manchester City-Inter vind je hieronder.

Scorende Belg?

De Champions League-finale tussen Man City en Inter wordt er ééntje tussen twee drijvende krachten achter het Belgische nationale elftal.

Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne, twee lievelingen van de natie. De ene speelt al een heel seizoen op een hoog niveau, de andere heeft net op tijd de goede vorm te pakken.

Lukaku moest het dit jaar al vaak stellen met invalbeurten, maar beukt keihard op de poort van het basiselftal. Hij scoorde vier keer in z’n laatste zes matchen en gaf ook twee assists.

Ook in de Champions League, waar Big Rom vaak op de bank zat, scoorde hij enkele cruciale goals. Thuis tegen Porto en op Benfica was hij van vitaal belang voor de Italianen.

Aan de andere kant staat een Kevin De Bruyne die wel geniet van zo’n grote wedstrijden. Hij zette zowel tegen Real Madrid als RB Leipzig de netten bol deze campagne.

Samen waren KDB en Lukaku dit seizoen goed voor 24 doelpunten. Het zou ons alvast niet verbazen moest één van de twee zichzelf op het scorebord knallen.

Als dat gebeurt, kan je genieten van een boosted odd. Een gokje waard, toch?

Een Belg scoort in de reguliere speeltijd (boosted odd van 2.70)

 

Koningskoppel uit Manchester

Als de waardeverhoudingen gerespecteerd worden, pakt Manchester City zaterdag gewoon de treble. Daarvoor rekenen ze op hun gouden duo.

Van meet af aan klikte het tussen Kevin De Bruyne en Erling Haaland. De perfecte combinatie van finesse, afwerking en pure kwaliteit.

Het hoeft dus niet te verbazen dat beide heren het goed met elkaar kunnen vinden, want ze zijn het meest gevreesde duo in Europa.

Op speeldag één van de Premier League schotelde KDB al meteen een assist voor aan de Noor. Het duo was toen al geboren. Een seizoen lang wisten ze elkaar perfect te vinden.

Haaland knalde dit seizoen al 52 keer raak over alle competities, waarvan twaalf in de Champions League. Elf keer kwam de assist van Kevin De Bruyne.

Ook in de huidige Champions League-campagne schotelde onze landgenoot Haaland drie keer een doelpunt voor. Inter is dus gewaarschuwd.

Geeft De Bruyne zijn 32e assist van het seizoen aan Haaland in Istanboel, binnen de 90 minuten? Dan kan je genieten van een boosted odd.

De Bruyne assist voor Haaland in reguliere speeltijd (boosted odd van 4.00)

 

Must See

More in Champions League