Verbind je met ons

HomeUncategorized

Schalke-spits Harit op zoek naar 2e goal in Revierderby

Schalke 04 - 1920

Zaterdag vanaf half vier zal de economische activiteit in het stukje Ruhrgebied van Gelsenkirchen tot Dortmund stilvallen om plaats te maken voor de Revierderby. De twee ploegen worden slechts door een punt van elkaar gescheiden, maar Schalke 04 liet vorige week op het veld van Hoffenheim dé kans liggen om de leiding te nemen in de Bundesliga.

De laatste keer dat Die Königsblauen aan kop gingen in de competitie dateert van 27 maart 2010 na een zege bij Bayer Leverkusen dankzij twee doelpunten van Kevin Kuranyi. Een eeuwigheid geleden dus. De Kevin Kuranyi anno 2019 heet Amine Harit, topschutter met 4 doelpunten en doelpuntenmaker in zijn eerste derby twee jaar geleden.

De laatste confrontatie tussen de twee ploegen eindigde in april in een klinkende 2-4 zege van Schalke 04 in het Signal-Iduna Park, waarmee een definitief einde kwam aan de titelaspiraties van Dortmund. Marco Reus en co zijn dus uit op revanche.

Indien Dortmund dit seizoen opnieuw wil meedoen voor de titel zal het wel dringend iets moeten doen aan zijn bedenkelijke uitreputatie. De Borussen pakten 2 op 9 en moesten in die duels telkens 2 doelpunten of meer toestaan. Rekening houdend met het offensieve talent waar Lucien Favre over beschikt, is de kans klein dat Dortmund de nul zal spelen.

Over 2.5 goals in de match @ 1.71
Dubbele kans 1X & over 1.5 goals in de match @ 1.76
Beide teams scoren @ 1.58

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Uncategorized