Verbind je met ons

HomeGevechtssporten

Rumble in de Borinage

European Beatdown - MMA

Let the rumble begin! Net als tijdens de voorgaande edities zal de sporthal Mons Arena trillen op het ritme van European beatdown 6, het grootste MMA-evenement in Franstalig België. De show moet blijkbaar niet onderdoen voor de vertoningen in de spektakelstad bij uitstek Las Vegas.

De line-up van de dertig professionele kooivechters oogt niet onaardig. Sami El Hichou en Fabrice Tandrayen openen de debatten om 18 uur. Tandrayen zou geen problemen mogen ondervinden met groentje El Hichou, die zijn debuut zal maken in het profcircuit.

De hoofdact van de avond wordt ongetwijfeld het gevecht tussen pluimgewichten Attila The Fearless Korkmaz en Alioune Nahaye. Op papier zijn de twee vechtersbazen min of meer aan elkaar gewaagd. De Duitser Korkmaz staat negende in de gewichtsklasse onder 70 kilogram in Duitsland en won negen van zijn dertien kampen. Nahaye bekleedt plaats 37 in de Europe Western Pro Men’s Featherweight en verloor slechts een van zijn negen profwedstrijden. Rond middernacht weten we wie van de twee de EBD Catchweight Championship aan zijn palmares mag toevoegen.

European Beatdown 6

* De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Gevechtssporten