Verbind je met ons

HomeUncategorized

Pakt Arsenal 6 op 6 door voor de vierde keer op rij te winnen van Leicester City?

Arsenal-Leicester City

Speeldag twee in de Premier League schotelt ons een leuke affiche voor: zaterdag ontvangt Arsenal in het Emirates Stadium Leicester City.

Arsenal sleurde de drie punten uit een lastige klip naar Crystal Palace, terwijl Leicester thuis niet verder kwam dan 2-2 tegen Brentford. Wat wordt het?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Nieuwe wind door Londen

Er lijkt een volledig nieuwe wind te waaien door Arsenal. Althans, dat is wat de eerste signalen ons vertellen.

Met Gabriel Jesus sloegen ze alvast een notoir doelpuntenmaker aan de haak en ook hun wingback werd serieus versterkt met Oleksandr Zinchenko.

In pre-season leek het goed te draaien met de versterkingen erbij en op speeldag één wonnen ze meteen 0-2 tegen Crystal Palace.

Scoren lijkt zeker geen probleem, in het galaduel kreeg Sevilla er zelfs zes om de oren. In twee van de drie laatste thuismatchen vorig seizoen scoorden ze minstens drie keer.

Tegen een Leicester City, dat Kasper Schmeichel verloor en defensief allesbehalve stabiel lijkt, moeten drie goals wel lukken. Bovendien wonnen ze al drie keer op rij van The Foxes.

Arsenal scoort minstens 3 keer (notering van 2.60)

 

Martinelli op het scorebord

Gabriel Martinelli is één van de rijzende sterren in het elftal van Mikel Arteta. Hij loopt er ondertussen toch al drie jaar rond, maar op z’n 21e lijkt het wel tijd voor de grote doorbraak.

Vorig seizoen klokte de Braziliaan af op zes goals en zeven assists, maar in de voorbereiding was hij met vijf assists en één goal al belangrijk voor The Gunners.

Op speeldag één was hij overigens meteen trefzeker en toonde hij waarom er zovelen de opvolger van ene Thierry Henry in hem zien.

Staat hij tegen Leicester opnieuw op het scorebord?

Martinelli scoort (notering van 3.40)

 

Must See

More in Uncategorized