Verbind je met ons

HomeUncategorized

Chelsea-Tottenham: mogen we ons opnieuw aan een spektakelarme Londense derby verwachten?

Chelsea-Tottenham

We zijn nog maar speeldag twee in de Premier League, maar daar is hij al: de eerste grote Londense derby. Chelsea krijgt zondag om 17u30 het bezoek van eeuwige rivaal Tottenham.

Chelsea en Tottenham begonnen beide met een driepunter aan de competitie en gaan graag verder op dat elan. Maar wie slaagt daar in?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze derby vind je hieronder.

Weinig spektakel

De eerste grote Londense derby, het kan bijna niet anders dan dat daar enorm veel spanning op staat.

Zeker tussen twee eeuwenoude rivalen als Chelsea en Tottenham. Chelsea won van Everton en Tottenham van Southampton en het lijkt erop dat beide teams dicht bij elkaar liggen qua niveau.

Dat lijkt ook zo als we de geschiedenis erbij nemen. Een telraam zullen we normaal niet nodig hebben.

In acht van de recentste tien derby’s tussen deze twee ploegen vielen er maximaal twee doelpunten. Chelsea won op speeldag één ook maar met 0-1.

Een gesloten wedstrijd op Stamford Bridge, zonder veel doelpunten? Dat lijkt opnieuw écht tot de mogelijkheden te behoren.

Er vallen maximaal 2 goals (notering van 1.90)

 

Beide keepers geklopt?

We mogen dan nog een gesloten wedstrijd verwachten, dat wil niet zeggen dat de netten niet kunnen trillen aan beide kanten.

Chelsea haalde met Raheem Sterling een aanvaller die het doel weet staan, en Spurs heeft met Kane-Son-Kulusevski een van de meest gevreesde trio’s uit de Premier League.

Vooral die laatste begon voortvarend aan de nieuwe campagne. Met een goal en een assist was hij de gevierde man in de 4-1 overwinning tegen Southampton.

Zowel Chelsea als Tottenham worden zelden op de nul gehouden en met al die kwaliteit voorin is een goal aan beide kanten snel gemaakt.

Beide teams scoren (notering van 1.66)

 

Must See

More in Uncategorized