Verbind je met ons

HomeChampions League

Neemt Chelsea revanche voor de verloren wedstrijd in Turijn?

Chelsea-Everton

The chaaampiooonsss. Jawel, de Champions League is helemaal terug! Omdat veel Belgische ogen gericht zijn op de wedstrijd tussen Club Brugge en RB Leizpig, zouden we zomaar vergeten dat er ook enkele stevige krakers tussen Europese grootheden op het menu staan.

Enter Chelsea en Juventus. The Blues hebben iets goed te maken na de wanprestatie in Turijn, toen ging Juventus met de drie punten aan de haal. Neemt Chelsea sportieve revanche?

Online weddenschappen plaatsen? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Geoliede machine.

Waar is de tijd dat Chelsea hopeloos lag te bengelen in de buik van het klassement? Die tijd is nog niet zo lang gepasseerd, want exact een jaar geleden stond Frank Lampard nog gewoon aan het roer.

In januari nam de Duitser Thomas Tuchel over en hij veranderde Chelsea in een mum van tijd in een geoliede machine.

Ook dit seizoen raast Chelsea comfortabel door de Premier League en bekleedt het de eerste plaats. Vooral de breedte van de selectie is ongezien.

Chelsea is ondertussen al negen matchen ongeslagen – waarvan het er acht won. De laatste nederlaag was in september tegen… Juventus.

Dendert de blauwe pletwals dinsdag ook over Juventus, dat slechts achtste staat in de Serie A?

Chelsea wint (notering van 1.66)

 

Betrouwbare aanval.

We hoeven het niet onder stoelen of banken te steken, Juventus draait dit seizoen vierkant in de Serie A.

Slechts zes van hun eerste dertien wedstrijden werden winnend afgesloten, en wat erger is… De verdediging van Juventus – anders altijd de betrouwbaarheid zelve – heeft het bijzonder lastig: ze konden maar vier keer de nul houden.

Daar wringt het schoentje, want aan de andere kant van het veld slaan ze wel nog altijd toe. In zeventien wedstrijden dit seizoen slaagde enkel Empoli erin om de nul te houden tegen Juventus.

Ook Chelsea kan dergelijke statistieken voorleggen: Lukaku en co lieten in zeventien van hun negentien wedstrijden een doelpunt optekenen.

Beide teams scoren (notering van 1.86)

Must See

More in Champions League