Verbind je met ons

HomeChampions League

Kan Manchester City zich kronen tot groepswinnaar tegen Paris SG?

Manchester City-Leicester City

Manchester City tegen Paris SG, ofwel het duel der steenrijke clubs. Hoewel beide clubs zich het afgelopen decennium eigenlijk naar glorie ‘kochten’, blijven het twee razend interessante ploegen om volgen en te bekijken.

Twee breed gevulde selecties met een overload aan aanvallend geweld, dat kan toch alleen maar spektakel opleveren?

Online weddenschappen plaatsen? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Zoete wraak.

Bij Manchester City zullen ze ongetwijfeld uit zijn op revanche na de verliespartij in de heenmatch. 2-0 werd het in Parijs, na doelpunten van Gueye en Messi. City was de betere ploeg, maar de versterkte Franse burcht doorbreken, lukte maar niet.

Sinds die match kon enkel Crystal Palace nog winnen van hen in de competitie, waar Manchester City in het kielzog van leider Chelsea probeert te blijven.

Dat doen ze vooral door goede thuisresultaten: al zes van de negen keer konden The Citizens drie of meer doelpunten scoren. Vijf keer zelfs meer dan vier doelpunten… Ook zonder Kevin De Bruyne en Jack Grealish blijft de weelde groot.

Paris SG daarentegen kon al vier wedstrijden op rij de nul niet meer houden. In de laatste acht wedstrijden lukte dat ook slechts één keer, tegen Marseille.

Manchester City scoort drie keer of meer (notering van 2.85)

 

Favoriete tegenstander.

Lionel Messi liet afgelopen zomer een van de grootste transfersoaps ooit optekenen. De grootmeester moest Barcelona met pijn in het hart verlaten en draagt nu de kleuren van Paris SG.

Dat loopt voorlopig niet echt gesmeerd. Al lijkt er beterschap! Afgelopen weekend scoorde Messi z’n eerste doelpunt in de Ligue 1 op geheel eigen wijze.

In de Champions League loopt het zelfs vlot: de Argentijn prikte al drie keer. Daarbij is Manchester City een van Messi’s favoriete Europese tegenstanders.

La Pulga scoorde zeven keer in evenveel wedstrijden, waaronder nog een hele mooie in de heenwedstrijd. Doet hij Ruben Dias en co opnieuw bibberen en beven?

Lionel Messi scoort (notering van 3.00)

Must See

More in Champions League