Verbind je met ons

HomeChampions League

Monsterduel tussen Lionel Messi en Mo Salah

FC Barcelona - Lionel Messi

Nu de 26ste landstitel binnen is, kan Barcelona zich volledig op de Champions League concentreren. De kansen van Liverpool waren van bij de loting niet bijster groot, maar nu Barça in eigen land niet meer hoeft om te kijken naar Atlético Madrid zijn de winstkansen van de The Reds nog flink gedaald.

Een punt pakken in Camp Nou zou al een stunt. Barcelona is al 31 Champions League-duels ongeslagen in eigen huis en kwam maar liefst 28 keer als winnaar van het veld. In deze campagne moesten Lionel Messi en co het vooral hebben van een sterke eerste helft. In hun vijf thuismatchen mochten ze telkens met een voorsprong de rust in. Vier keer was het Lionel Messi – wie anders – die de score opende.

Bij Liverpool zullen ze op twee gedachten hinken: in een tijdsbestek van twaalf dagen spelen ze vier matchen. Niet dat Mo Salah zich er veel van aantrekt. De Egyptenaar dikte vrijdag tegen Huddersfield Town zijn doelpuntentotaal bij Liverpool aan tot 69 treffers in 100 duels. Wedden dat hij zelfs het ijzersterke duo Gerard Piqué-Clément Lenglet in de luren kan leggen. Of zal kaartenpakker Sergio Busquets de Egyptenaar onder de graszoden stoppen?

Sergio Busquets krijgt een kaart @ 2.85
Lionel Messi scoort @ 1.90

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League