Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Maakt Standard het ook leider KRC Genk bijzonder lastig op Sclessin?

Standard KRC Genk betfirst betting tips

Op speeldag 32 in de Jupiler Pro League staat leider KRC Genk voor een lastige verplaatsing. Zondag om 18u30 moeten ze naar Sclessin, waar Standard hen het leven zuur zal proberen maken.

Het belooft alvast een pittige wedstrijd te worden in Luik. Wie grijpt de glorie?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Standard-Genk vind je hieronder.

Standard sterk in toppers

Standard mag dan ‘maar’ op de zesde plaats staan, onder Ronny Deila zijn ze toch opgestaan uit de doden. Vorig seizoen eindigden ze veertiende met min of meer dezelfde spelers.

Maar de Noorse coach heeft het vuur in Luik weer helemaal aangewakkerd. Vooral als er topploegen langskomen, staat het er altijd in brand.

Vraag dat maar aan Antwerp, Club Brugge en Anderlecht. Bij die laatste stond het zelfs letterlijk in brand. Alle drie verloren ze aan de boorden van de Maas.

Op het veld van KV Oostende konden ze nog wat vertrouwen opdoen. Tegen Genk doen ze het overigens vaak goed: de Limburgers kwamen er in vijftien matchen amper één keer winnen.

Bij Genk zijn ze ook niet meer in die topvorm van weleer. Van hun recentste vijf verplaatsingen speelden ze er vier gelijk.

Standard wint of gelijkspel (notering van 1.58)

 

Luikse goals

Bij Standard hebben ze een groeibriljantje in de spits lopen. Zijn naam? Noah Ohio. Amper twintig jaar is ‘ie, maar toch liet hij al veel mooie dingen zien.

In Oostende scoorde hij nog twee keer. Maar het gevaar komt bij Standard zowat van alle kanten, als ze hun dagje hebben.

Want scoren doen ze altijd op Sclessin. In zeven van hun recenste negen thuismatchen deden ze minstens twee keer de netten trillen.

In de toppers tegen Antwerp, Club Brugge en Anderlecht scoorden ze telkens drie keer. Aan aanvallende intenties zal het dus niet liggen.

Daarenboven staat de verdediging van KRC Genk niet meer zo sterk te spelen als in het seizoensbegin. Ze slikken veel goals op verplaatsing.

De laatste clean sheet buitenshuis dateert van november. Sindsdien slikten ze in zeven matchen een goal. In drie van de vier laatste matchen waren dat er zelfs telkens twee.

Standard scoort twee keer (notering van 2.10)

 

Must See

More in Jupiler Pro League