Verbind je met ons

HomePremier League

Liverpool-Arsenal: blijven The Reds het zwarte beest van Arsenal in de Premier League?

Liverpool Arsenal United betting tips betFIRST

Ook in de Premier League is het ongemeen spannend. Op negen speeldagen van het einde staat Arsenal nog steeds op kop. Zondag om 17u30 moeten ze wel op bezoek bij hun zwarte beest Liverpool.

Zet Arsenal haar reeks van zeven overwinningen op rij door op Anfield?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Liverpool-Arsenal vind je hieronder.

Anfield Road, altijd lastig

We zijn inmiddels al begin april en nog altijd is Arsenal op weg naar de titel. Wie dat in augustus had durven zeggen, was misschien voor gek verklaard.

Het gat met Manchester City is acht punten, met een match meer gespeeld. Maar het kan soms snel gaan… Zeker als je naar Liverpool moet.

Voor The Gunners is dat traditiegetrouw een zéér lastige verplaatsing. Arsenal verloor er al zes keer op rij in de Premier League.

De laatste driepunter is nu al geleden van 2012, toen ze met 0-2 gingen winnen. Bovendien weten we dat het kan spoken op Anfield Road.

Vraag dat maar aan Manchester United, dat een 7-0 pandoering om de oren kreeg. Dit seizoen verloren ze thuis enkel van Leeds United.

In de toppers tegen Man City, Chelsea en Man Uts boekten ze telkens een resultaat. Ook tegen de fiere leider?

Liverpool wint of gelijkspel (notering van 1.64)

 

De herrijzenis van Jesus

Vier maanden lang moest Mikel Arteta het rooien zonder zijn puntaanvaller, Gabriel Jesus. Een vervelende knieblessure hield hem vijftien matchen aan de kant.

Maar sinds halverwege maart wordt de Braziliaan met mondjesmaat terug in het elftal gedropt. Afgelopen weekend stond Jesus voor het eerst sinds 12 november nog eens in de basis in de Premier League.

Het werd in het Emirates Stadium een leuke middag voor Jesus: de spits trapte er tegen Leeds United twee tegen de netten en zorgde zo mee voor de 4-1 overwinning.

Zijn terugkeer kan bijzonder belangrijk zijn voor Arsenal in de titelstrijd. Te beginnen zondag, tegen Liverpool.

Van alle Engelse topclubs speelt Jesus het liefst tegen The Reds: hij scoorde in dertien duels al vijf keer en was ook goed voor vier assists.

Knalt de Braziliaan zich ook tegen Liverpool op het scorebord?

Gabriel Jesus scoort (notering van 3.10)

 

Must See

More in Premier League