Verbind je met ons

HomePremier League

Leidt Leandro Trossard zijn Brighton naar een derde overwinning op rij tegen Arsenal?

Arsenal-Manchester City

In de periode tussen kerst en nieuw kan je elke dag genieten van verschillende wedstrijden in de Premier League.

Ook op oudejaarsavond zijn er meerdere duels om duimen en vingers bij af te likken. Zo ook Brighton & Hove Albion tegen Arsenal op zaterdagavond.

Grijpen ‘The Gunners’ voor de derde keer op rij naast puntengewin?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Brighton – Arsenal vind je hieronder.

Vier op een rij?

Sinds enkele jaren mag Brighton zich een absolute subtopper in de Premier League noemen.

En dat heeft Arsenal de laatste jaren al meermaals gemerkt. Van de laatste tien onderlinge confrontaties wisten de Londenaren er slechts twee winnend af te sluiten.

Ook dit jaar verloor de huidige leider in de Premier League nog van Trossard en co in de Carabao Cup.

De eerste wedstrijd na de WK-break was voor Arsenal meteen een stevige. Het bezoek van West Ham was geen hapje, maar uiteindelijk mochten ze wel drie punten bijschrijven.

Aan de andere kant heb je dan een Brighton dat wel bijzonder veel vertrouwen kon tanken uit zijn vorige wedstrijd: een 1-3 overwinning op het veld van Southampton.

Het belooft dan ook een beklijvende wedstrijd te worden, net omdat beide teams het dit seizoen beter doen dan vooraf verwacht werd.

Toch zou het ons niet verbazen als Brighton opnieuw punten zou pakken tegen de troepen van Mikel Arteta.

Brighton wint of speelt gelijk (notering van 1.80)

 

Schitteren tegen topclubs

Leandro Trossard is dit seizoen misschien wel het uithangbord bij uitstek van Brighton.

De Limburger toonde eerder in de competitie al dat hij geweldig op dreef is. Met zeven goals en drie assists is hij met voorsprong de meest productieve van het elftal.

Het is niet toevallig dat net de Rode Duivel de sleutel tot succes in handen heeft bij de ‘The Seagulls’, want de laatste maanden is hij gewoonweg outstanding in de topmatchen.

Tegen Manchester City en Chelsea was hij steeds goed voor een doelpunt, maar tegen Liverpool vond hij zelfs driemaal de netten.

Ook met de rode uit Londen heeft de vleugelaanvaller goede herinneringen. Zo was hij vorig jaar verantwoordelijk voor de 1-2 en dus ook de winning goal in en tegen Arsenal.

Zet hij zichzelf zaterdag opnieuw op het scorebord tegen ‘The Gunners’?

Leandro Trossard scoort (notering van 3.00)

Must See

More in Premier League