Verbind je met ons

HomePremier League

Knalt de ketchupfles van Darwin Nuñez eindelijk open tegen Leicester City?

chelsea liverpool betting tips betfirst

Terwijl de meeste voetballers de kerstkalkoen nog aan het verteren zijn, is er in de Premier League traditiegetrouw geen ruimte om op de lauweren te rusten. Vrijdag staat speeldag achttien namelijk al voor de deur. Om 21u krijgt Liverpool het bezoek van Leicester City.

Terwijl Liverpool tegen Aston Villa een puike prestatie leverde de vorige speeldag, liep het bij Leicester City enorm stroef. Wat wordt het op Anfield?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Liverpool-Leicester City vind je hieronder.

Amper clean sheets

Het is tot nu toe nog niet het seizoen van Liverpool geweest, maar toch lijkt het alsof ze stilaan op de rails zitten.

Een negen op negen en knappe prestatie op Aston Villa haalde wat druk van de ketel. Want hoe dan ook hebben ze kwaliteit te over.

Vooral aanvallend is de weelde enorm, los van alle blessures. En straks komt Cody Gakpo daar nog eens bij…

De problemen liggen dit seizoen echter vooral achterin. The Reds hebben het zéér moeilijk om clean sheets te pakken: in de Premier League lukte dat amper vier keer.

Vrijdag komen The Foxes langs en die hebben dit seizoen al in elke uitwedstrijd een doelpunt gemaakt. Beide teams scoren dus… Toch?

Beide teams scoren (notering van 1.76)

 

Komt Darwin Nuñez los?

De transfer van Darwin Nuñez naar Liverpool is er voorlopig ééntje met hoogtes en laagtes. Hij kan soms de fans wat frustreren.

De laatste tijd lijkt de Uruguayaan een meester in het missen van dikke kansen. Zowel tegen Manchester City als Aston Villa wrong hij er heel wat de nek om.

Maar je weet wat ze zeggen… Ooit zal dat wel eens keren. Want hij staat er wel keer op keer én dwingt veel kansen zelf af.

Jürgen Klopp liet na de match tegen Villa dan ook niet na om zijn spits te prijzen. Wij twijfelen er niet aan dat er straks een pak goals aan zitten te komen.

Tegen Leicester City zit die kans er alvast dik in, want tegen Newcastle leek het plots opendeurdag. Barst de ketchupfles van Nuñez open tegen Wout Faes en co?

Darwin Nuñez (notering van 1.83)

 

Must See

More in Premier League